T_chrisA magyarázatom itt van eggyel fentebb. Az egész csetepatéért Vector kolléga tartozik magyarázattal. Mert ugye valakit egy olyan levéllel keresünk meg, ahogy ő tette. (Azóta kiderült, hogy mi a Lafi-soft-ot kértük fel, hogyha már jönnek és úgyis bP-t használnak, akkor bemutathatnák. Vector ismeri őket. Szerintem ők szóltak neki. Csak azt nem értem, akkor erről miért nem volt szó) Másrészt egyébként senkinek semmilyen elszámolással NEM tartozok. T_Chrisnek is sokat írtam, hogy segítsen a szervezésben, erre a füle botját se mozdította. Most meg számonkér??? Milyen jogon? Ő aztán hallgasson mélyen.
Ebből az egész gyerekes társaságból meg nekem személy szerint (megint csak magán vélemény) ELEGEM VAN! Kitesznek MAGÁN leveleket saját kommentárokkal, úgy, hogy meg se kérdik, lehet-e. Aztán porba alázzák a kezdeményezést. Főleg ez a HUP-nak nem szóltunk. Már bocs, de annak szólunk a saját rendezvényünkről, akinek akarunk és akkor, mikor akarjuk. Az meg, hogy valakit partnernek tekintünk, kikerül az oldalra megelőlegezve a bizalmat, hogy ő is támogat (főleg Toros esete, akivel már jó rég felvettük a kapcsolatot), az miért fáj? Ha meg nem rakjuk ki, akkor azért nyávog. Mivan, hírnév kell? Az mostmár van jópár embernek. Csak negatív. Nehogy már mi jöjjünk ki ebből rosszul, mi, akik jót akarunk. A másik, ez a "szakmaiatlanok". (Mert óvodás szinten megnyílvánulni, ahogy sokan teszik, az biztos nagyon szakmai.) Bezzeg mikor írunk, nem is egyszer, akkor mindenki kussol, már bocs, de ilyenkor hírtelen minden ember tud írni! JÉÉÉÉ?! Akkor most se szólaljon meg egyik nagyokos se, rendben? Tisztára mint az Ubuntu Portál. Amíg segítséget akarunk, addig csend és hullaszag, de ha valamit emiatt elrontunk, akkor aztán beindul az anyázda. Ezek az emberek mind a szakma szégyenei. Régen úgy hallottam, a linuxosok segítőkészek, rendesek, stb. Én hülye. Itt is csak ugyan azok az emberek vannak. Ha windows fórumról, userekről lenne szó, megérteném. Pont ezt várnám. De így...És nem veszitek észre magatokat. Egyetlen érvetek, hogy ti a fél fórummal együtt kórusban leszóltok másokat, ettől már igazatok van, ezt hiszitek. Nagy tévedés. Anak van igaza, aki a jó ügy mellett áll. A HUP-on is többen írták, nem hőbörögni kell, hanem örülni, hogy van egy ilyen. Mint régen, most is ezt mondom: Akkor szólaljon meg ennyi ember, amikor segítséget kérünk, hogy jó legyen, meg szakmai, stb. De olyankor kuss van, mi? Most bezzeg anyázunk. Ezért vagytok ott, ahol. Irígy, megkeseredett ember a java részetek, csak sajnos ők a hangadók. Majd kiderül, volt-e értelme rájuk hallgatni.
Ez a válasz. Jó lenne, ha végre végigolvasnátok és megértenétek a lényeget. AZT RUGDOSSÁTOK, AKI NEKTEK AKAR JÓT! Ha nem így lenne, akkor lehet, hogy windows napokat tartanánk. Lehet, jobb lett volna... Értetek lassan úgy érzem, nem éri meg.
T_Chris: Mégegyszer, csak neked: Ne ilyenkor jelenj meg és főleg ne merj senkit kérdőre vonni! Nem egyszer kértem, hogy segíts, lesz*rtad. Akkor most hátsó padsor, és csend.
És másoknak is: Lehet visszalapozni, hányszor kértük, hogy segítsetek? HÁNYSZOR??? Oda se neki. Ilyenkor meg megy a duma? Na ez az, hogy csak az megy. És milyen fényt vet ez rátok? Elég rosszat. Rátok, ránk nem. Önmagatokat nyomjátok lefele, vegyétek már észre...Mit szólna egy kezdő, mindíg ez megy. Szerintem ezek után elmenne a kedve ettől a "közösségtől". Én a helyükben még kérdést se mernék feltenni. Úgyis "szakmaiatlan", vagy "giyf", vagy hasonló...