kukimukiA Mac OS X csak Mac-re települ, PPC architektúrára készült (Csak Power PC-procis gépeken megy.) A Debian 5-ből is van PPC-s port, sőt, még netről is települ. Na ez a kettő van egymás mellett a 400MHz-es PPC-s iMac-emen.
Más. Mivel az összegyűlés még nem lett leszervezve, ahogy látom, ezért jó lenne, ha mindenki, akit érdekel, ajánlana egy napot.
ÉS!!!! Megkérdeztem a Medgyessy sulit. Ők az éttermet (ami elég nagy, vannak székek, asztalok, stb. és kivetítő is.) egy hónapra 3000Ft-ért (háromezer, igen) bérlik úgy, hogy minden pénteken du. 4-től este 6-ig, vagy 7-ig. (egy óráért nem nyafognak nekik). A Debreceni Con-ra az egész földszintet, étteremmel, termekkel, kivetítővel, mindennel együtt, egész napra (reggel tíztől este tízig) 50.000 Ft-ért bérelték ki!!! (Ez nem sok, ha elég sok az érdeklődő, akkor lazán össze lehet dobni. Pl. ugye 10 embernél ez 5000 Ft /kopf. Vagy 20-nál 2500 Ft/kopf. És 20 ember, akit érdekel ennyire a dolog, azért csak lesz.) Az ár szerintem mindkét esetben elég jutányos. A konyha is elég lenne egyébként, és az egy napra nem hiszem, hogy sok lenne. Szóval én eddig ennyit tudtam intézni, ha valakinek van ismeretsége valamilyen alkalmas helyen, és meg is kérdezi, az írjon nyugodtan. (Én azért még megpróbálom azt is megtudni, milyen napokon, és milyen feltételekkel bérelhető a hely, stb.)
ÉS VÉGRE MINDENKI ÍRJON, MIKOR KELLENE ÖSSZEJÖNNI, hogy megbeszéljük a részleteket, meg lássuk, kb. kikre is számíthatunk! Én és T_chris, meg akik ajánlottak még bármit (pl. kukimuki gépet), már megtettük a kezdő lépést, most ti jöttök! Itt az idő, ez akár hagyományt is teremthet, és egy ilyen élő, mítosz-eloszlató prezentáció (értsd most reklám!!) a leghatásosabb terjesztési forma lehet!!! Most kell a közösség ereje, és támogatása! Ez nem múlik senki máson, csak rajtad, aki ezt most olvasod! Itt tényleg lehet valamit tenni, odaállni valami mögé! (Arról nem is beszélve, hogy ez a mi bulink lesz, és nem is ígérkezik rossznak!!! :D) Úgyhogy aki közösségi ember, az most megmutathatja, mire képes, mennyire az!