tusi74Na pont arra gondoltam, hogy kipróbálom mert sok plugin javítás van benne. Akkor működik a 9.115-ös flash plugin is? És ha telepítem, akkor a stabilra felül íródik?(Ha másik usernél csinálom akkor is?) Sorry a buta kérdésekért

opera11Miért lenne buta kérdés? Igen működik, én most vissza is cseréltem. Mégiscsak az a legfrissebb. Én sosem telepítem rá. Secperc alatt leszedem synapticcal a a régit, minden beállítás megmarad, majd fel a frisset. Fog figyelemztetni, hogy a csomagban egy régebbi verzió található, de én azt leokéztam, és feltettem. Szuper lett.

tusi74A flasht tényleg nagyon kipofozták, de videópluginok(mozilla-mplayer, totem) még mindig nemakaródznak működni rendesen. Még :)

opera11Azt nem próbáltam, de a youtube az hasít. Most direkt terhelésnek tettem ki. Ma még nem onlott össze.

tusi74én is terheltem: youtube videó+hg.hu /itt sok a flash/ +terminal.hu tökéletesen megy

A fentebb olvasottak alapján gondoltam kiptóbálom az új béta verziót, de nálam van benne egy jó kis bug. Olyan mappára amibe a 9.26-tal és más programokkal letöltök kiírja, hogy arra a mappára nincs írási jogom (természetesen a home-ba van). Ez nem tudom, hogy az új verzióban mitől van, de a korábbi bétét is azért töröltem, megy egyszerűen nem lehetett vele letölteni.

CalderaEzt én is észre vettem de én a home mappába töltök csak és onnan rakom oda ahova kell, meg még azt vettem észre hogy a java+flash egyszerre megy akkor nem bírja és kilép de szerencsére nincs sok ilyen helyzet.

jasperNem tudom, nektek hogy van beállítva, nekem teljesen alapon, de most próbáltam. Simán letölt oda, ahová eddig. Nekem a /home mappán belül van egy Downloads mappa és minden böngésző oda tölt, a Firefox is. Megy minden rendben.

• Yani válaszolt erre.

tusi74Sziasztok! 64 bites operát honnét lehet letölteni? Tudom, hogy van, mert olvastam róla, de sehol nem találom. Az opera oldalon sem, de a magyar oldalon írtak róla. Előre is köszönöm. Üdv: Yani

YaniItt találtam valamit egy alfa verzióról: http://sudan.ubuntuforums.com/showthread.php?t=542639&page=5

• Yani válaszolt erre.

Kipróbáltam az operát, és meglepetésemre nem fagy azoknál az oldalaknál, ahol a firefox 2.0, 3.0, epiphany és galeon. Köszi az ötletet

rolahKöszönöm sikerült telepítenem és jó hozzá a magyar nyelvi fájl is. Már csak egy kérdésem lenne, hogy flash playert mi módon tudnám rátelepíteni? Firefox alatt működik, de inkább az operát használnám. Sajnos nálam a fentebb leírt módszer nem müködött. Azaz letöltöttem az adobe oldaláról a playert és bemásoltam a plugin könyvtárba. Mivel a rendszerem 64bites lehet, hogy az a gond.

YaniSajnos a flash nálam sem működik normálisan az operánál 32 biten. Viszont valószínűleg ezért nem fagy le ott, ahol a firefox megadja magát.

YaniEsetleg a firefox plugin mappából érdemes átteni valamit az opera/pluginba, hogy menjen a flash? (64 bites rendszert használok!) Szeretném az operát használni fő böngészőnek, mert nagyon szépen jelenik meg minden rajta(persze kivéve a flasht) A firefox nem tudom miért, de nálam nagyon ratyin jelenit meg mindent. Nem mindig szépek a betük, a rádiógombok rondák az oldalakon. Ráadásul a minap akartam egy anyagot kinyomtatni Gárdonyiról erre tök más betütipussal és ékezet nélkül nyomtatott a tűzróka. Pedig a microsoftos fontokat is feltelepítettem a gépre. Úgyhogy bárki bármilyen megoldást tud a flashra a 64 bites operánál kérem segítsen. Üdv: Yani

Kijött az újabb előzetes: http://snapshot.opera.com/unix/snapshot-1834/intel-linux/ További plugin javításokkal Probálgattam a mozilla mplayer plugint, de sajnos a kép még minidg nem jó nálam, viszont a videó feletti jobb katt igen :) ÉS a hang is. A kép meg nagyon durván elvan mosódva, pediz ugyanazzal a videó beállításokkal az Mplayer gond nélkül fut. Másnak vannak tapasztalatai?

opera11Hali. Nézd meg mit válaszoltak nekem ebben a topikban 2007 december 31-én. Nekem az segitett.

X-PadavanKöszi, de nekem a flash megy, csak az online "rendes" videók(pl a quicktimos, WMP-es videók, Realplayeres stb...)

Ennyivel később: 3 hónap

Sziasztok! Operában nyomtatásnál hol tudom részletesen beállítani a fej- és lábléc nyomtatás paramétereit? Előre is köszönöm. Üdv: Yani

Opera alatt a Java-t segítsetek lécci hogy is kell felrakni, mert amit feltettem az tojik rá működni... CIB bankolni szeretnék köszi.