Opera
opera11Miért lenne buta kérdés? Igen működik, én most vissza is cseréltem. Mégiscsak az a legfrissebb. Én sosem telepítem rá. Secperc alatt leszedem synapticcal a a régit, minden beállítás megmarad, majd fel a frisset. Fog figyelemztetni, hogy a csomagban egy régebbi verzió található, de én azt leokéztam, és feltettem. Szuper lett.
A fentebb olvasottak alapján gondoltam kiptóbálom az új béta verziót, de nálam van benne egy jó kis bug. Olyan mappára amibe a 9.26-tal és más programokkal letöltök kiírja, hogy arra a mappára nincs írási jogom (természetesen a home-ba van). Ez nem tudom, hogy az új verzióban mitől van, de a korábbi bétét is azért töröltem, megy egyszerűen nem lehetett vele letölteni.
Kipróbáltam az operát, és meglepetésemre nem fagy azoknál az oldalaknál, ahol a firefox 2.0, 3.0, epiphany és galeon. Köszi az ötletet
rolahKöszönöm sikerült telepítenem és jó hozzá a magyar nyelvi fájl is. Már csak egy kérdésem lenne, hogy flash playert mi módon tudnám rátelepíteni? Firefox alatt működik, de inkább az operát használnám. Sajnos nálam a fentebb leírt módszer nem müködött. Azaz letöltöttem az adobe oldaláról a playert és bemásoltam a plugin könyvtárba. Mivel a rendszerem 64bites lehet, hogy az a gond.
YaniEsetleg a firefox plugin mappából érdemes átteni valamit az opera/pluginba, hogy menjen a flash? (64 bites rendszert használok!) Szeretném az operát használni fő böngészőnek, mert nagyon szépen jelenik meg minden rajta(persze kivéve a flasht) A firefox nem tudom miért, de nálam nagyon ratyin jelenit meg mindent. Nem mindig szépek a betük, a rádiógombok rondák az oldalakon. Ráadásul a minap akartam egy anyagot kinyomtatni Gárdonyiról erre tök más betütipussal és ékezet nélkül nyomtatott a tűzróka. Pedig a microsoftos fontokat is feltelepítettem a gépre. Úgyhogy bárki bármilyen megoldást tud a flashra a 64 bites operánál kérem segítsen. Üdv: Yani
Kijött az újabb előzetes: http://snapshot.opera.com/unix/snapshot-1834/intel-linux/ További plugin javításokkal Probálgattam a mozilla mplayer plugint, de sajnos a kép még minidg nem jó nálam, viszont a videó feletti jobb katt igen :) ÉS a hang is. A kép meg nagyon durván elvan mosódva, pediz ugyanazzal a videó beállításokkal az Mplayer gond nélkül fut. Másnak vannak tapasztalatai?
opera11Hali. Nézd meg mit válaszoltak nekem ebben a topikban 2007 december 31-én. Nekem az segitett.
Sziasztok! Operában nyomtatásnál hol tudom részletesen beállítani a fej- és lábléc nyomtatás paramétereit? Előre is köszönöm. Üdv: Yani
Opera alatt a Java-t segítsetek lécci hogy is kell felrakni, mert amit feltettem az tojik rá működni... CIB bankolni szeretnék köszi.