HtibiAz az igazság, hogy én meg rengeteg emberrel beszéltem, aki arra panaszkodott, hogy rettenetes az ubuntu.hu főoldala, és már nem is hajlandó, csak rss-ben olvasni az oldalt (vagy egyáltalán nem is olvassa). Szóval sokakat zavart mindaz, ami a főoldalon ment, és ez nem is csoda, ha megnézed, hogy a közelmúltban milyen tipikus szövegek jelentek meg itt: "Gyilkos Jaunty", "Ubuntu halál", "Probléma frissítés után", "Valami nagy gond van", stb.
Szóval az volt a cél, hogy akit ez érdekel, az megtalálja, akit viszont egyáltalán nem, annak ne toljuk a képébe. Én az elmúlt időszakban rengeteg emberrel beszéltem, akik elhagyták az oldalt, és az egyik elsődleges indok volt, hogy "tele van hülyeséggel a főoldal", meg "idegesítő ez a sok flame". A moderátorok meg próbáltak versenyt futni ezzel, mert tudták, hogy bármilyen hülyeséget ír valaki, az azonnal látszik a címlapon, emiatt sokszor túl idegesen moderáltak, akár olyasmit is, amit más körülmények között nem kellett volna feltétlen.
Egyszóval direkt hagytuk le ezeket a főoldalról, sokak egyértelmű és határozott kérésére.