lacirtaÉn elég sokat konvertálok divx-be. Hetente 3-4 filmet biztosan átkonvertálok és a divx az intel processzorokra van optimalizálva. Most az Auto Gordian Knottal egy másfél órás film konvertálása 2 passban a P4 3.2 Ghz-en 3 óra 20 perc. Kíváncsi vagyok ezzel a konfiggal mennyi idő lesz. Meg aztán játszok a winen. Azt tudom ezzel nem gond a legújabb játékok futtatása, de én öt évig biztos nem veszek új gépet (a mostani konfig is kiszolgált ennyit) és szeretném ha öt múlva is jól fussanak az új játékok, ráadásul az msi kártya gyári tuningos, 80 Mhz-el magasabb órajelen működik a gpu a többi gyártóhoz képest. Mivel én TV-t nem nagyon nézek, fontos volt a jó nagy monitor is. 27 coll már elég, és az is fontos hogy 2 ms válaszidővel rendelkezik, ezen már lehet nézni filmeket. Miután én a biztonság terén abszolút nem bízok a winben, ezért ghostolok. Úgy tervezem 700 GB winnek, 200 GB az ubuntunak és kb 600 GB a norton ghost mentésnek, hogy biztonságban legyen a winem. Nekem nagyon fontos a számítógép, ez a hobbim, más drága kocsit vesz, én számítógépet.