Az Ubunchu! egy iskolai számítógépes klubról szól, amelynek három tagja, Akane, Maszato és Risza, ismerkedik az Ubuntu rendszerrel. Eddig, az első két epizódot lefordítottam magyarra. Az 1. rész: "Ubuncsu eljött közénk" innen letölthető: (Jobbról-balra olvasandó) Sianis, MyFreeFileHosting , Folder (Balról-jobbra olvasandó) Sianis A 2. rész: "A CLI és a gnómok" innen letölthető: (Jobbról-balra olvasandó) Sianis, MyFreeFileHosting , Folder A 3. rész: Hamarosan! ;) Ez a blogbejegyzés folyamatosan frissül, az eseményeknek megfelelően. 2009 jún. 13. - Köszönöm Sianisnak az alternatív tárhelyet. 2009 júl. 8. - Alternatív tárhely hozzáadva innen. Köszönet! 2009 aug. 20. - Az első epizód B-J (balról jobbra) változata kész. Ne felejtsétek megnézni az író és az angol fordítók blogjait is. -MCh.
Üdvözöljük az ubuntu.hu oldalán
Ubunchu! - Az Ubuntu manga (magyar fordítás)
Hozzászólások (38)
A hozzászólások nem engedélyezettek ennél a cikknél
Az Ubunchu! egy iskolai számítógépes klubról szól, amelynek három tagja, Akane, Maszato és Risza, ismerkedik az Ubuntu rendszerrel. Eddig, az első két epizódot lefordítottam magyarra. Az 1. rész: "Ubuncsu eljött közénk" innen letölthető: (Jobbról-balra olvasandó) Sianis, MyFreeFileHosting , Folder (Balról-jobbra olvasandó) Sianis A 2. rész: "A CLI és a gnómok" innen letölthető: (Jobbról-balra olvasandó) Sianis, MyFreeFileHosting , Folder A 3. rész: Hamarosan! ;) Ez a blogbejegyzés folyamatosan frissül, az eseményeknek megfelelően. 2009 jún. 13. - Köszönöm Sianisnak az alternatív tárhelyet. 2009 júl. 8. - Alternatív tárhely hozzáadva innen. Köszönet! 2009 aug. 20. - Az első epizód B-J (balról jobbra) változata kész. Ne felejtsétek megnézni az író és az angol fordítók blogjait is. -MCh.
Jópofa, bár az első rész szövege egy picit erőltetett volt már az angolban is, amit fordítással nehéz javítani. De mivel én nem tudok ilyet se, fogjam be. :D A második rész már tetszett. Elkezdi bemutatni a rendszert, és így a gyerekeknek is érthető lesz. Plusz érdekes olvasmány.
Először azthittem valami hülyeség, de minden ugy van benne mint valójában, ez kész :D de nagyon jó (Y)
Marhajóóó :D Így tovább. Mangarajongókat igy lehet rávenni :D
Igeeeeen! Már alig vártam!!! Köszönet érte!!!!
Nyugalom hölgyek, urak, remélem hamarosan az egyszerűbb elérhetőség is meg lesz oldva. Vagyis már meg van, csak várjuk, hogy MChabez is bólintson rá.
NEM TUDOM LETOLTENI! pedig edekelne - ja es ubuntuval-firefoxszal kattintottam a linkre - de a ZIP neve latszik, rakattintok es a link nem el... MIT CSINALJAK?
1. rész: http://tinyurl.com/lerc8x 2. rész: http://tinyurl.com/l6p3vs
Mikor jön a 3. rész?