Az a problémám,hogy ha elindítom az Audacious-t és közben szeretnék youtube videot nézni(az Audacious pause-olva,vagy stop-olva van),akkor beszaggat a youtube video.Ugyanez a helyzet,ha Totem-mel akarok filmet nézni. Tudna valaki segíteni,hogy mi lehet a megoldás?
Audacious + akármi = szaggatás
Esetleg másnak jelentkezik még ez a hiba?
GorkhaanBocs,elfelejtettem leírni...hardver nem hiszem,hogy gond lenne,Interpiden ment jól,most Jaunty-t használok és ezzel van probléma.(2,4 GHz Celeron,768 MB RAM,730 MB Swap,GeForce FX 5200,zárt meghajtó engedélyezve,szabad hely van bőven) Audacious-t Synaptic-ból telepítettem,Totem és Firefox beépítve volt,ezekkel szaggat,de ugyanez a helyzet Synapticból telepített MPlayerrel is.
NyutkányAz /etc/pulse/daemon.conf legvégén van ilyen, hogy default-fragments = 8 default-fragment-size-msec = 10 Az a 10 mehet 20-ra egész nyugodtan, és nem kell legyalulni a pulseaudiot. A Rendszer/Adminisztráció/Jogosultságokban pedig lehet engedélyezni a realtime jogokat a pulse démonnak, remélhetőleg soha nem fogja le a processzort teljesen. Főleg, ha az említett daemon.conf-ban ezt is megváltoztatjuk: resample-method = src-linear (Jaunty előtt sokkal zabásabb mintavételezés-konverzió volt megadva, a linear teljesen jó napi használatra)
lacirtaFélreértesz, rühellem, és általában ott kötök ki, hogy fenn van, de alsa az alap... Viszont pillanatnyilag semmi cpu-evés vagy beröccenés, pedig alap a pufferméret és semmi realtime jog neki (AthlonXP 1,8GHz, SBLive). Persze lassan alakul ez a pulse-nem-használat nálam is megint, ahogy állandóan megijeszt a 400%-ra defaultolt hangerőivel, és olyan csúszkát állít a pavucontrol hardverkimenet gyanánt, ami nagyon halkítaná a fülesemet, miközben "kintre" változatlanul szénné túlvezérelt idióta stream jutna...