Létezik egy ndiswrapper nevű program ami a Widows-os wifi hálókártya illesztőprogramot tudja működtetni valahogy Linux alatt, már ha tudja...
Valami ...."akármi.inf" fájl-ra van szüksége belőle. :( Egyszer sikerült ilyesmit hályogkovácsolnom valahogy, de ha agyon csapnának se tudom már megmondani hogyan... Minden esetre hátha beljebb vagy azzal, hogy "ndiswrapper". Valamelyik guru biztos tud erről értelmesebbet írni mint én...:( Meg pláne offline mit lehet tenni..:-(( Mondjuk ha elindítod a synapticot, és megkeresed vele ezt az ndiswrappert, és úgy csinálsz mintha lenne neted és telepíthetnéd, akkor a végén kiírja hogy mit nem sikerült letöltenie, és honnan... Azokat a linkeket bemásolod valami szöveges fájlba, azt már el lehet vinni egy netes géphez, ott egyenként bemásolni böngészőbe...És ha odatalál, ahova a link mutat, akkor lesznek deb csomagjaid amit a synaptic töltött volna le, ha bírt volna... Aztán el lehet vacakolni hogy milyen sorrendben kell telepíteni a deb csomagokat...(dupla katt rá, és majd kiderül...Mondani fogja a telepítő, hogy: minden függőség kielégítve...vagy hogy: ezt meg azt a csomag telepítését igényli. De ha igaz, akkor a synaptic kereste, és meg is találta hogy mi kellene, csak letölteni nem bírta... Nálam néha működött ez a módszer, néha nem, de ez ... csak olyan hályogkovács tanács. Egy kipróbálást megér, baj talán nem lehet nagyon...
Utóirat: Az előbb vacakoltam a 9.04 telepítő cd-vel, és úgy tűnik, rajta van ez az ndiswrapper... Úgyhogy lehet hogy lehet offline telepíteni synaptic -al egyszerűen, csak a cd-t kell betenni, nem kell a fenti bonyolult módszer:-) De attól az még kérdés, hogy jó -e ez neked valamire, vagy se...