joshuaÉn személy szerint, nem vagyok MS ellen. Használok XP SP3-mat. Win7-et kipróbáltam. Jó kezekben az is jó rendszer. Rossz kezekben az ubuntu is pocsék. Továbbá olyan pályán tanulok ( Mérnök-Informatika ), ahol úgy sem kerülhetem el az MS termékeket, sőt nem is akarom.
Sírjak/Röhögjek akkor amikor a newbie user megkérdezi fórumon, hogy: "Ugyanmá' minek nekem állandóan jelszót írogatni? Mert az ikszpé nem kéri sehol"
Emberi agy működik így, Valamit mindig valamihez kapcsol, kombinál, különbséget állapít meg és azokból tanul. Tehát ha valaki Windowsal kezd, az a Windowshoz fogja más OS tudását mérni, kivéve akkor, ha rendelkezik olyan tudással, hogy hogy működik a saját agya, felismeri a szituációkat, szelektíven képes gondolkozni. Tehát minden OS-t felmér és például belátja, hogy a választott Operációs Rendszere biztonsága és stabilitása döntő mértékben az adott személytől függ.
100% windowstól adódó megközelítés az is, hogy Dokumentációt NEM olvasunk, mert minek az, nem ehhez szoktunk hozzá, hogy Windowson dokumentációt olvassunk ( Ugye ismerős: Next, Next, Next, Finish ). A Hibaüzenetek nem nyújtanak semmi segítséget Windowson, vagy nagyon ritkán.
Azon is röhögök/sírok, amikor valakinek nem akarja csatolni az NTFS partícióját a GNU/Linuxa, ( és persze hogy új fórumtémát indít, mert a kereséshez sem szokott hozzá ), kiírja neki a megoldást is, amikor nem mountolja fel a partícióját: "Force Mount" vagy "Rebootold a gépet Windows-ra és állítsd le tisztességesen God Damn It!" :D
Ezzel én nem támadok senkit, sokan azt hinnék, pedig. ( Pedig beláthatják nekem abszolút mindegy mit csinál a saját rendszerével. )
Ezt pedig védelmi reakciónak hívják. Ez is egy alapvető agyfunkció.
Ez az írásom csak egy esti 2 csomag Popcorn és X doboz sör által kiváltott eszmefuttatásom szüleménye:D
Vonja le mindenki magának a konklúziót a szövegelésemből, vagy ne is olvassa el, mert hosszú és nem ehhez szokott hozzá! :P