Egyetértek "CruelAngel"-l, én több hónapig piszkáltam egy barátot, hogy ha egyszer nulláról indul, miért nem Ubuntut rakunk? Ecseteltem az összes előnyét, legfőképpen a vírusok elfeledését. Itt járt nálam, végig mutogattam, aztán tettek neki XP-t.
Nos, pár napja "lejöttek" az én kis településemre, hónuk alatt az asztali PC-jükkel. Windows mellé kéne Ubi, hadd tanulja. Sikeresen felraktam a 9.04-et a Windows is megmaradt, minden működött. Az a kicsi, ami kell, tehát az alap. Neki nem is kell több.
Aztán következett a mobil internet.....:-(((( (másik topikban, az "egyéb" alatt leírtam nyűgömet)
És máris meg voltam lőve. Az én gépemen is egy "akármilyen net" van, egy Dunaweb. :-) De azzal amikor átdugtam, simán kapcsolódni tudtam Windosára, Linuxára egyaránt! Sőt, a kütyüje a Windowsára neki is simán kapcsolódott. De nem Ubira.....Most mit mondjak neki? :-((((((((((((
Kinlódás, órákon át....1-2-szer kapcsolódott, de csak pár weboldalt nyitott meg. Utána meg már nem volt hajlandó kapcsolódásra sem, varázsló meg nem vagyok, csak talán egy átlag júzer. Nagyon kár ezekért a hibákért, eddig sosem írtam, de vannak másnak is, látom. Ezért nógathattam a barátot, net nélkül túrót sem ér az egész. Mielőtt vád ér, igen, kerestem leírásokat mobilra, pannonra nem nagyon találok, vagy hiányos leírások. (mondjam neki azt, amit egy helyen olvastam? Szúrj be egy fél méter kódot ide-oda és lesz neted, de a terminált be ne zárd, mert megszakad....:-))) Stb.