lazlowMinden építő jellegű kritikát szívesen veszek :) Valami olyasmi témát keresek, amiről már első pillantásra megismerni, hogy ubuntu, de kicsit modernebbnek hat (összhatásban) mint a jelenlegi alapértelmezett. Igaz inkább a világosabb tónusokat preferálom, de ez, a mostani boot képernyőn megjelenő árnyalat is jó alap lehetne.
Kövezzetek meg, de nekem pl az új humanity ikonkészlet nagyon bejön! Ahogy olvasgatom a fórumokat, sokaknak nem tetszik. Viszont az ablakok színvilágára nem illik az a sötét keret. A panel is szebb lehetne, ha kicsit domborúbb hatása lenne, vagy ha kapna valami nagyon finom mintát, ami beleillik az alaphangulatba. Nagyon sok embernél ez a fajta egyszerűség nem a letisztultság érzetét kelti, hanem egyszerűen "gagyi" hatást kelt. Ezekkel az apróságokkal nagyon fel lehetne dobni az alaptémát, valami ilyesmit szeretnék majd összeállítani. A zöld-fehérbe pl csak a wines ikonok illettek bele, a gtk meg erőssen hajaz a mekkre, szal összhatásába lehet nem annyira rossz, de nem igazán ubuntus.
Tényleg nem tudja valaki, hogy létezik e realisztikus akváriumos képernyőkímélő? Azt tudom hogy desktopra be tudok tenni akár videót is, de ez lehetséges képernyőkímélőnél is? Régebben használtam egy béta szkrínszéver (electric sheep) és a foldere tele volt videókkal.
szerk.: panelnál valami hasonló, egyszerű design-re gondoltam:
http://kepfeltoltes.hu/view/091007/panel_sample_www.kepfeltoltes.hu_.jpg