simzerIgen de azért véleményem szerint elég durva dolog ! Egyébként már bocsánat de én a "Windows" megnevezést , egyáltalán bármilyen oprendszerre konkrétan utaló megjegyzést sem látok a hírben . Javítson ki valaki ha tévednék , de Skype-ot ugyebár használhatunk Linux alapú rendszeren épp úgy mint windows -on stb...
Tehát miért gondoljam , hogy ez a dolog csakis kizárólag windows rendszeren futó skype esetében "működött" ? Szerintem itt nem az a lényeg , hogy milyen rendszeren fut a skype !
Véleményem szerint épp úgy lehalgathatták ( lehalgatnak ) Ubuntu meg debian stb... rendszeren is !
Lehet hogy anyám is KGB- ügynök volt de 99%-hogy az FBI-nak dolgozik és szerintem egyfolytában engem figyel . Szóval szerintem ma minden erről szól , hogy mindenki lehalgat mindenkit , mindenki feljelent mindenkit ! (sajnos)
Lefogadom még azt is tudják , hogy milyen gatyát hordok ! Sajnos ma itt tartunk és ez a PC -számítástechnika fejlődésével egyre csak rosszabb irányba fog terelődni . Egyszerűen elképzelhetetlen lessz az élet a PC-nélkül , akkor pedig folyamatos kémkedésnek van az ember kitéve ! Apám 65-éves , ezelőtt 1-évvel aszongya nekem ! "Fiam mi a faszt tudsz egész nap a kurva gép előtt csinálni " ? Mondom neki majd egyszer megtudod , (megtudta) !
Azóta eltelt 1-év és az öreg windowst telepít kétnaponta , meg a vírusokat , trójaikat űldözi éjt nappallá téve , nem eszik -nem alszik . Azóta mondtam is neki , hogy szerintem üldözési mániája van és akkor esett le , hogy nem csak neki de nekem is az volt mikor windows-t használtam , bár nem igazán találkoztam vírussal meg trojannal és társaival . Ezekszerint csak nem tudtam róla !!!
Mióta váltottam Ubuntura , kezdek megnyugodni de sajnos az ilyen hírektől mindig elszáll az agyam és a bizalmam , nagyon utálom ha valaki a magán életembe turkál ! Szóval én annak aki ilyen programokat ír mind1 , hogy felkérésre vagy sem ( a szusszt is kinyomnám belőle ) !
Ui:Felháborító és kész , ez a véleményem !
Viszlát !