Rájöttem!
Csak vissza kellett lapozni Decoati írásához!
Én hülye!
Na menjünk tovább!
Telepítéskor beolvastattam az összes dvd-t, végig ment a telepítés, restart, majd kaptam egy karakteres felületet. Na, ott aztán sehová!
Újratelepítés, csak az első dvd-t olvastattam be, telepítés végigment, és most itt vagyok.
Hurrá.
A kérdésem:
Mikor fogom én használni a többi dvd-t?
Azt tudom, hogy ezen vannak a szoftvercsomagok, de nem lehet megoldani azt, mint az Ubuntu-nál, hogy minden csomag a netről töltődjön le? Azt is tudom, hogy fel másolhatom a merevlemezre, de hát ennek a 6 dvd-nek azért kell hely, az meg nincs!
Zárt meghajtók?
Itt nincs ilyen? Nem mintha annyira kellene, mert Ati Radeon 9200 Pro videókártya van a gépemben, ahhoz meg állítólag nincs zárt meghajtó.Legalábbis én ezt olvastam. Mindenesetre érdekelne!
Emerald? Synapticban nem találom! Telepíthetem .deb-ből, úgy hogy Ubuntu alatt leszedem a Synapticból? Nagy szükségem van rá, szeretném a jól megszokott ablakkeretemet használni.
Compiz effektek be-és kikapcsolása.
Csak a fusionicon-nal lehet kapcsolgatni, vagy be lehet állítani úgy a Debian-t, hogy megjelenjen a jobb-egérgomb-munkaasztal hátterének megváltoztatása-vizuális effektek fül?
Hirtelen ennyi.
Ne csodálkozzatok rajtam, nekem még új ez a Debian!