gaberdelyiÉn évek óta Win-es vagyok...
És ki próbáltam a Linuxot is...
Az ellőttem szólóval teljesen egyetértek!
De volna egy véleményem, ami nem fog tetszeni mindenkinek:
Amíg nincsen megoldva (legalább úgy, mint a win-nél) a kompatibilitási probléma, addig a win lesz a nyerőbb.
A win Vista halálát az is okozta, hogy nem volt kidolgozva rendesen a drivertámogatás.
Alapvető problémáknak nem kellene előfordulni egy op. rendszernél, és valahogyan erre még a mai napig nem jöttek rá a "Linuxnál" (sem)
Szerintem senkit nem igazán érdekel, hogy "mire kell ráérezni a Linuxnál, és akkor minden klassz lesz"
Vagy az sem, hogy ilyen jó, meg olyan jó ezért és ezért, és még plusz ingyenes is.
Jön egy felhasználó (mindegy hogy mennyi ideje win-es, és csak játékra használta a gépét)
Szóval jön egy felhasználó jelölt, és őt csak az érdekli, hogy mennyivel könnyebb használni, mit támogat, mennyire felhasználó barát a rendszer, és még sorolhatnám.
Ha ez érvényesülne a Linuxnál is, akkor talán legyőzheti a win-t, de amíg nem, addig csak van akinek jó, van akinek nem annyira, de a Win lesz a nyerő, nem a Linux...
Egyébként nagyon-nagyon tetszik a Linux, igazán teszik, és szívesen használom. Telepítéskor a Linuxot nem én telepítettem fel magamnak, tehát majd kérdeznék, ha lehet erről a későbbiekben.