UyuarasyNem kéne ilyen fanatikusnak beállítani a tudósokat.
Menjünk sorban:
Az emberleletekről:
Nem csak ezek a leletek vannak, amiket felsorolt. Sőt.
Homo habilis, homo erectus, lehet mondani, hogy gyakorlatilag csak azokat a koponyaleleteket nem említi, amik az ember eredetkutatásának alapjai...
Kormeghatározás:
A kőzetrétegek nem határozzák meg valaminek a korát egyértelműen, erre mostanában inkább a szénizotópost használják. Ráadásul a kőzetek korát tudtommal nem a leletekből állapítják meg.
Testrészek:
Az embrió hasonlóan fejlődik, mint ahogy az evolúció ment végbe, de nem ugyanarról van szó!
A csökevényes farok attól, hogy izom tapad hozzá, attól az még lehet csökevényes.
Az elvesztése egy szervnek pedig nem ellenkezik az evolúcióval. Miért ellenkezne? Lehet, hogy tévedek, de a kígyóknak sincs lábuk.
Gluon:
Nem tudom, mi a helyzet vele, de azt igen, hogy attól, mert valamit még nem tudunk, attól nem biztos, hogy nincs. Ahhem.. Istent sem láttam még...
szerk: És ami a leglényegesebb, hogy választ a kérdésre nem ad!
Arra a kérdésre, hogy mitől kék az ég, nem válasz, hogy Isten mindenható...
Ha nyakon csaplak, és megkérdezed, hogy miért kaptad, azt mondom, hogy Isten útjai kifürkészhetetlenek, majd kapsz még egyet. Elégedj meg ezzel. :D
Összegezve:
Ez a történet egy kitalált, idegbeteg "tudósról" szól, aki csak bemagolta azt a pár dolgot, amit mondtak neki, és gondolkodni nem tud. Érvelni főleg.
Meg egy magabiztos hívőről, aki valójában nem tud semmit a világ működéséről, csak azt, hogy a Biblia az egyetlen igaz dolog. A vita teljesen felesleges, mert aki meg van győződve, hogy a Biblia az szent és sérthetetlen, annak maga Isten sem magyarázhatná meg, hogy hogy működik az evolúció.
Én meg akkor Shamakabuban hiszek, és mindent ő teremtett, és minden, amit mondasz, ami történik, az az ő akarata. Vitatkozzunk! Légyszi! :D
A baj nem az érvekkel van, hanem azzal, hogy a kevés tudást papírral pótolja...