DcNdrew4-5 hete volt valami nagy vihar, dörgött, villámlot, és kihúztam a tv antennát, nehogy becsapjon. Na, azóta úgy van. Ennyire sokszor nézek tv-t. Engem nem érdekel se a Mónika, se a Joshi. A tudományos műsorok színvonala is eléggé visszaesett az utóbbi években, legalábbis én ezt tapasztalom. Rutinosan ennyi egy tudományos műsor: ezt feltételezzük és ez ilyen, reklám, beszélnek valami másról ami épphogy kapcsolódik hozzá, aztán a végén közlik hogy nem biztos hogy így van és kész. Én ettől agymenést tudok kapni. A másik amitől agymenést kaptam: pár éve találtak a Gízai nagy piramisban egy járatot! Felküldtek egy robotot, és rájöttek, hogy a járat el van torlaszolva, aztán fúrtak rajta egy lyukat, és látták, hogy utána is van egy torlasz. És hogy ez milyen fantasztikus... 3 és fél óra volt ez az egész műsor, a robottal a művelet volt kb 20 perc, amit természetesen a végére raktak, közben beszéltek minden másról, meg fél kilotonna reklámot is megetettek a nézővel. Én köszönöm ebből nem kérek. :) (a jegyzőkönyv kedvéért, ez csak az én véleményem, nem minősíteni és lealigálni akarok)