tupijaÉn viszont veled nem értek egyet.
Először is nyilvánvaló, hogy te vagy az idősebb, mivel én 20 évet leszámolva csecsemő lennék, de:
Az, hogy valaki idősebb, nem jelenti azt, hogy bölcsebb, vagy tapasztaltabb lenne. Általánosságban igen, élettapasztalat, miegymás. De a szakmában már nagyon nem számít a kor.
Apukám - akit nem bántani szeretnék, hiszen nem tehet róla - tökéletesen fogalmatlan a számítógépekhez, a filmekből szerzett "tudást" próbálja a való életben felhasználni, és amikor egy nyilvánvalóan hülyeséget állít, én hiába próbálom a legnagyobb megértéssel elmagyarázni, hogy téved, "ő az idősebb" alapon el kell fogadni, hogy neki van igaza. Mert ő sokkal többet látott mint én.
22 évesen egy 15 éves gyerek oktatott ki programozással kapcsolatos témában, és bár a stílusa nem volt épp kedves, de neki volt igaza. Nehéz elfogadni na.
Ne haragudj, nem bántani akarom az idősebbeket, de szerintem elég önzőség azt gondolni, hogy a korral többminden ragad az emberre. A kor csak lehetőséget ad arra hogy többminden ragadjon. Az előbb említett srác is fiatalabb nálam ugyan, de sokkal többmindenhez ért, mint én.
Egyébként valahogy nem értem amit mondanál: Nem akarsz 20 évvel fiatalabb emberrel vitatkozni, de következő mondatban azt írod, hogy a kor nem számít, csak a tapasztalat. Én úgy gondolom hogy ha elég idős vagy, akkor egy 20 évvel fiatalabb "kölyöknek" lehet több tapasztalata linux-val, mint neked. És ezzel nem téged becsüllek alá.
Mégegyszer kiemelném, nem tiszteletlen akarok lenni, csupán rávilágítani arra, hogy itt arra kellene (szerintem) törekedni, hogy egyenlő félként kezeljük egymást.