greenpinguin Tudna esetleg valaki nekem ajánlani a Windows-os Orbit Downloader-hez hasonló letöltő programot ajánlani Ubuntu 8.04-hez? Kimondottan FLV, MOV és egyéb Flash Video formátum letöltéséhez. (Név is elég lesz, de ha tudtok internetcímmel szolgálni azt is nagyon megköszönném)! Hali!
greenpinguin petefreemanMegnéztem az 1.1.9-es verziót Ubuntura de a csomagkezelő azt mondja nem megfelelő a csomag tartalma http://packages.ubuntu.com/karmic/all/deluge/download ezen a címen próbálkoztam...
Datti hát firefox-hoz van olyan plug-in hogy downloadhelper próbáld ki. vagy esetleg próbáld meg ezt a programot: http://www.miksoft.net/mobileMediaConverter.htm
greenpinguin DattiKöszi szépen a DownloadHelper bejött ugyan YouTube-n működik csak de sebaj én tudok egy másikat a magic's video download ez is firefox kieg. Esetleg megnézheted ez már kicsivel több oldalról is tud letölteni... "én olyat szeretnék ami nem válogat az oldalakban" ez az Orbit le tudja szedni még az oldalon található script-eket is... Még egyszer köszike!
Galor greenpinguinScript alatt javascript-re gondolsz? Ha igen, akkor a böngészőben jobb klikk/source után megmutatja neked az oldal kódját. "< script >"...."< /script >" jellegű blokkot kell keresni. A Firefox gyári beállításokkal a /tmp mappába menti a flash videókat. Ezeket alapból törli is, amint bezárul a stream. Onnan ki tudod vadászni őket kis szerencsével program nélkül is :)
greenpinguin GalorHm... köszike az ubuntu könyvtárrendszerét még nem nagyon ismerem ezért még nem nagyon tudom ha telepítek egy progit az hova települ :(. Megtaláltam a /tmp könyvtárat de nem találtam semmilyen videó file-t. Gondolom erre értetted a kis szerencsét... :) Még egyszer köszönöm neked is lényegében ennyike hiányzott ahhoz, hogy végre elfelejthessem a Windows marhaságait és átállhassak valami jobb rendszerre :-)! Hali
DcNdrew Firefox + FlashGot Ha talál Flash videót, megjelenik egy film ikon a jobb alsó sarokban, rája kattintva le is töltheted. Viszont érdemes egyszerre csak egyet tölteni, mert azt hiszem, az utoljára nyitottat szedi le. Nem tökéletes, de jó. :)