phoenix"Nálam már a 9.04-nél eléggé komoly jelei mutatkoznak annak, hogy az Intel mégiscsak jól teljesít Linux-on (is)!"
Nálam ez úgy nézett ki X3100-as kártyán, hogy frissítettem a 8.10-t 9.04-re és google nézegetés közben csak úgy spontán kifagyott a rendszer. A compiz alapból nem is ment, voltak leírások hogy lehet megoldani, hogy menjen. ( 2 hónap után jött egy frissítés amiután magától jól ment) Ami 8.04-en és 8.10-en is ment Age of Mythology elindult a 9.04-en és mielőtt töltené be a Main menu-t kidobott egészen a GDM-ig, szóval nem tudtam vele játszani, pedig előtte ment és a Wine verzió ugyanaz maradt. A glxgears is kevesebb fps-t mutatott. Szóval akárhogy is néztem, nem tudtam használni a 9.04-t mert vagy kifagyott vagy beakadoztak a filmek no meg a kedvenc játékom se megy rajta... Hiába irogattam UXA-t meg bármit, minden lehetőséget kipróbáltam amit találtam evvel kapcsolatban, maradt a már öregedő 8.04 LTS. Még személyesen nem próbáltam a 9.10-t, azt mondják már nem fog villogni össze-vissza a monitor ami nagyon jó, de hogy mennyire lesz erős a 3d támogatás azt nem tudom...