toros Szeptember 12-én és 13-án lezajlott a második Ubuntu Akadémia. Az eseményre ezúttal a Hiperkom Kft. jóvoltából az Infoparkban került sor, egy jól felszerelt irodában. A második akadémián jóval kevesebben vettek csak részt, mint legutóbb, de a tapasztalat azt mutatta, hogy az alacsonyabb résztvevőszám mellett hatékonyabb munkát lehet végezni. Azok számára, akik nem tudtak részt venni, akár csak legutóbb, ismét elérhetővé tettük az esemény diáit. A prezentációk Farkas Szilveszter: Részvétel a nemzetközi szabad szoftveres életben Kiszel Kristóf: Dokumentációkészítés a gyakorlatban Mátó Péter: Szerverterem egy számítógépben Nyitrai István: Launchpad Nyitrai István: Házi projektek Szalai Kálmán: A fordítónak mindenhez lehet köze... Timár András: Hogyan fordítsunk Torma László: Hírek és dokumentáció Köszönjük az előadóknak a színvonalas prezentációkat, a résztvevőknek pedig a figyelmet. Reményeink szerint jövő tavasszal ismét találkozunk!
nevergone Érdemes végignézni őket. Mondjuk az én vesszőparipám a Bazaar, és arról elég kevés szó esett, de bízom benne, hogy egyszer látok róla egy egész estés mozifilmet valahol. :)
nevergone UlyssesSőt: http://wiki.hup.hu/index.php/Bazaar_howto Az alapjait értem és használom, csak érdekelt volna, hogy mások hogyan használják, na meg hogyan használják a haladóbbak, akik jobban ismerik az eszközkészleteit.