NistelrooySzia Gábor!
Az első mondatodat kijavítanám:
"Nekem eddig semmi jó véleményem nincs a 9.10 bétáról."
Szerintem nem kell ecsetelnem a béta szó jelentését. Nincs mi miatt csalódottnak lenned. Esetleg írj egy bugreportot, hogy segítsd a fejlesztők munkáját, és a rendszer egy olyan rendszer legyen, amit öröm használni. A human theme meg semennyire nem ciki, megvan a jogod a cserére. Bevallom, nekem sem tetszik, de nem átkozom el őket, mert tudom, hogy legalább dolgoztak vele. Hogy is szokták mondani? Építő kritikákat mindig; agyzsibbasztó, trollkodó kritikákat (azaz fikázásokat), köszönjük nem.
"no úgy gondolom, ha ez a gép nem jó neki, akkor pont annyit is ér az egész cumó."
Elárulom, hogy "az a cumó" már most több hardvert támogat, mint a Vista alapból, driverek nélkül. Nekem a DVD meghajtóm sem ment Vistával, de ez egy személyes tapasztalat, biztos én csináltam valami rosszul.
Alkotmányos jogod van azt az op. rendszer használni, amelyiket szeretnéd (sajnos nemtudom meddig), ezért ha az Ubuntu nem jött be, de szeretnél a nyílt forráskód vonalán maradni, ajánlom az OpenSolaris-t, illetve a Fedorát!
Egyébként meg: www.distrowatch.org
Nekem az Ubuntuval nagyon kevés gondom volt. Egyedül a régi Intel drivert kellet visszahegeszteni. 15 perc alatt megvolt szőröstől-bőröstől.
Tehát konklúziónak annyit szeretnék, hogy nem kell szidni, ez még csak béta, hátravan még 22, csodákra elegendő nap.
További szép napot:
Tóth Gergő