Skype és alsa
Akiknek hianyzott a Skype-bol a webkamera ,azok orulhetnek ,mert megjelent a 2.0-as BETA ,amiben ez is benne van:) http://www.skype.com/go/downloading-beta
Nyah. Nekem is sikerült összefutni azzal a problémával, hogyaszonnya: A Skype-on van videó oda-vissza (2.0 béta). Látnak engem, látom őket. Hang is van olyan szinten, hogy apámmal ha beszélek (mással nem próbáltam, neki Gutsy van, nekem Feisty), én hallom őt, viszont én megszakadhatok, akkor sincs hangja a mikrofonnak. Legalábbis Skype-on belül. Azon kívül ugyanis simán feedback-eli és fel is tudom venni a mikrofon hangját. Konzolból indítva nem szól egy rossz szót sem. Boostot nem találtam eddig.. Egyébként egy belső Creative SoundBlaster Live! 24-bit kártyám van. Mi a túrósrétest tudnék vele csinálni?
még mindig nem jo. a neten kutakodva, találtam egy szem olyan levlista bejegyzést, ahol az illetonek ugysanugy pa1510-ese van, és nem jo a mikrofon (annyit sikerult rajonnom, hogy sehol nem megy a mikrofon) persze válasz nem volt ra...