Sziasztok!
Gondolataimat szeretném csak leírni.
Andapapa kapott ebben a néhány napban hideget,meleget.
Még mindig csodálom, hogy olyan valamit indított el, amin sokan elismerően bólogatnak, többek közt Én is.
De!
Az Ubuntu mellett az szól, hogy több százezren, millióan fejlesztik. Arra a sok bug riportra gondolok, amiket a világ felhasználói küldenek be fejlesztő jelleggel és ami viszi előre ezt a rendszert.
Az Andromeda Linux ezzel szemben egy kis hal ebben a jól felépült rendszerben, ahogy ez említve lett.
Szinte Ő van egyedül, aki fejleszteni, foltozni tudja a különböző hibákat, amiket mi veszünk észre.
Ha magunkba nézünk, nem sokan vagyunk, akik ebben segítséget tudnak nyújtani.
Én személy szerint nem sokat tudtam "sajnos" hozzáadni, mert csak pár hónapja vagyok felhasználó és olyan hibákkal néztem szembe, amire nem találtam választ annak ellenére, hogy próbáltak segíteni.
Ahogy olvasgattam a hozzászólásokat, vagyunk néhányan akik kipróbáltuk.
Vannak akiknek bejött, de vagyunk jó néhányan, akiknek nem.
Akiknek nem jött be, azok tulajdonképpen egyedül maradnak, mert nincs olyan támogatói rendszere, fóruma mint magának az Ubuntu-nak.
Ha Andapapa néhány év után nem csinálja akkor tulajdonképpen sok emberkének (munkája haszontalan volt). Azért tettem zárójelbe, mielőtt megköveznétek, mert ez nem így van, még ha így is gondolják néhányan.
Félek, azoknak lesz igazuk, akik leírták néhányan a hozzászólásokban!
Mi van akkor, ha befullad vele?! Semmi!
Mert ha így is lesz akkor is olyan tapasztalatra tesz szert, amiből merítve a továbbiakban csak előre viszi a szekeret.
Üdv!