SkullyTiszteletben tartom a véleményedet, de azért engedd meg, hogy reagáljak rá!
Az Andromeda Linuxból lehet, hogy nem lesz nagy disztró, de mitől vagy ilyen biztos ebben?
Továbbá nem csak egy általad "összekattintgatott dolognak" titulált valamiről van szó, szerintem egy kicsit nézz bele a rendszerbe, pl. nézd meg a konfigurációs beállításokat!
Rengeteg olyan új és módosított kulcsfájl van benne, ami egyik Linux disztróban sincs!
Lehet, hogy te különbet készítenél, de azért nem kellene ennyire semmibe venned a munkámat!
A Mint még valóban nem terjedt el igazán, de egyre többen használják!
Visszatérve a "kattintgatós" disztribúciókra...
...ott van pl. az Ultimate Edition!
Látogasd meg az oldalukat! http://ultimateedition.info
Nem tudom, hogy szoktad-e nézni a distrowatch.com-ot, de javaslom, hogy nézd meg!
Az Ultimate Edition igen előkelő helyen van!
Szerintem az én rendszerem is hasonló tulajdonságokkal rendelkezik! Jó, van még benne egy-két hiba, de miben nincs!
Ha elkészül az andromedalinux.com, még akármi is lehet!
A magyarubi készítőjét sem kellene így leminősítened, mert szerintem minden elismerést megérdemel a srác!
Ne feledd, hogy mindenki tévedhet (még te is)!
Nagyon sokat tett az ubuntu népszerűsítéséért és ma is sokan használják a disztribúcióját!
Úgy érzem nem voltál túl korrekt a munkámmal kapcsolatban, de azért köszönöm, hogy megosztottad velem az álláspontodat!
Egy-két negatív comment nem fog eltántorítani a céljaimtól, sőt...