Szervusztok,
Előrebocsájtanám, hogy nagyon-nagyon szeretnék Ubuntut a gépemre, bizonyságul szolgáljon, hogy az elmúlt két hétben 5 ször raktam fel, ma lesz a hatodik.
Install után minden jól megy, nagyjából 2 napig, ami kábé 4 indítást jelent, de az ötödik indításkor a kép széttörik, bejelentkezni nem lehet, és egyáltalán nem működik.
Az elmúlt időszakban sok fórumot elolvastam, sok mindent megcsináltam az ott leírtakból, de hiába. Próbáltam a 32, és a 64 e verziót is, az eredmény ugyan az, próbáltam gyári videokártya meghajtóval, - Ati weboldal, 8,2-es verzió a kártya miatt, a megfelelő butítást is megcsináltam hozzá az Ubin - és nyílt forrásúval is, mindegy volt, azonos partíción, Win alatt, és külön partíción, de egyszerűen nem megy.
Az alaplap egy Gigabyte, a kártya egy Radeon 9550, és ha működik, szépen fut minden - 2 napig.
Most őszintén, mi a fenét lehet még csinálni? A livecd alapból nem megy a partíció ntfs, vagy lehet még fat32, ezt tudja a EASEUS part. magic.....segítsetek, mert amit nagyon nem szeretnék, az az, hogy XP-m legyen....
Köszönettel:
Dogi