Nem értem, mit kell kiakadni a címen?! Nekem szerzett egy remek percet. Akkorát röhögtem a címet olvasván, mint mostanában semmin....
Pedig én igazán ellene vagyok az ilyen szövegeknek: 1 bites, Lúzer, stb. Mert szerintem annak van igaza aki itt is azt írta, hogy nem akarja mindenki a Linux lelkivilágát (kód kernel stb) ismerni de az sem hülye, ilyen embereknek is kell lenni.
Az én példám is megér egy misét, nekem sincs kocka az asztalon, egyáltalán az ATI mián nem is küzdöttem. Így aztán nincs 3D, stb. De! Nem is hiányzik! Mert azt is meg tudnám csinálni leírásokból, ha akarnám, vagy vennék Nví-t. Azért sok írás eléggé megbántó és én is majdnem magamra veszem egyiket másikat, mert én is jobban szeretem használni a jót, mint pi-piszkálni! Akkor egy bites vagyok?! Ekkora hülyeségeket leírni a másik emberre?!
Így 58 évesen elértem, hogy a jövő hónapban 1 éves Ubit (8.10) minden gond nélkül használom, soha egy nyamvadt elő ugró kósza ablak nem jön kötekedni, nincs minden harmadik nap valami baj a rendszerrel, nem akarja magát minduntalan újraindítani, a vírusok miatt meg nem kell egyre több vérnyomi tablettát szednem stb, stb, stb. És ezt leírásokból, dokuból, fórumból, blogból értem el. Kérdésem 10 sem volt. Windowsom volt több mint 4 évig, sose telepítettem. Ubuntut már többet (9.04) barátoknak testre szabással együtt, még ilyen 2 bitesen is Windows mellé! sikeresen, tehát megmaradt a Windows! De soknak eltűnik pedig mindent "jól" beállít?!:-))))))))
Tehát a címen jót röhögtem, ez nem sértő, lehet, hogy gazdája nem is annak szánta. Vagy már elege volt az ezredik ugyanazon kérdésből egy topikban, vagy ezt az egészet humorral írta le. És megtippelem, hogy aki inkább sértő hsz-eket ír, tehát: 1 bites, lúzer, vérpisti stb stb, leírója 9-13 éves. áyemsorry
Pá.