Csecs!
Éppen az Új Ubuntu 9.10 megjelenését várom, itt virrasztok mint egy kis gyerek hogy végre fel húzhassam a gépemre. Nem vagyok nagy Linux guru de azt már tudom hogy kell "root" üzemmódba váltani :D és ez full komoly fingom nincs a konzolos hokusz-pokusz-rol. Éppen csak kóstolgatom már egy ideje, minden nap legalább egy órán át nyomatom a Google-t mert minden nap kib*szik velem ez a áldott jó Linux. Mire a Linux tökéletes lehetne szerintem addigra már nem is ez a technológia lesz a domináns a desktop gépeken és máshol sem. Örülök hogy vannak olyan Linux-guruk akik folyamatosan, kisgyerek koruk óta szívják magukba az informatika megtanulható dolgait, nélkülük ez a "világ" úgy érzem el veszne mert mi magunk nem tudjuk megoldani a problémát. Most mindenki lázban ég, mert nem sokára itt egy új játékszer aminek új az íze és a "bináris" állománya, ezt is lehet ízekre szedni mint a távirányítós autót, vagy éppen lehet vele barátkozni.
Én csak egy dolgot szeretnék kérni a Linux fejlesztőktől, és más Cégektöl akik az informatikában bárhogy is benne vannak: Próbáljunk meg figyelni egymásra.