Sziasztok.
------INTRO:Újabban PS2-t buherálok,Media Center, PS2&Linux,egyéb szöszmöszök:D.
Ezek ugyebár nem original cuccok,kell egy DVD amivel indítani lehet, ez a Swap Magic,és a sok használat során nagyon összekarcolódik(már egyszer vittem ploíroztatni)de ezt sem lehet a végtelenségig csinálni egy iddő után behal,beszerzése is elég körülményes és drága(Németből,8K-ért+Posta).
--Gondolkodtam rajta valahogy lekéne másolni.Mondták CD Clone mondtam legyen.35 óra alatt be is olvasta, kiírtam nem működött.Mondták Alcohol 120%=> 40 óra olvasás után feladtam, nemtom működött volna-e max ha nincs más kipróbálom.A főkérdés az hogy mivel lehet bitről bitre lemásolni egy DVD-t,egyes külföldi oldalakon azt mondták nem lehet ilyet lemásolni,nem vágom miért nem(bitről bitre úgyse?)?elég különleges kis DVD-ez csak 1 Track van rajta és ilyen centrikus körökben mintha nem írtak volna rá semmit.Nemnagyon vágom még a CD/DVD védelmeket,Alcoholban is néztem az opciókat "Laser Lock"-Hmm ez kellene a "centrikus körökhöz".Hibák kihagyása (na honnan a képfileból?)
Ha csak egy leírást tudtok adni az utóbbiról azt is megköszönném legyen egy szál amin elindulhatok.Tudom olyan Warezosan hangzik de nem szereték mindent Swap Magic-re költeni.Előre kösz a válaszokat.