ZoliAzért ezek nem kis bugok, ami mondjuk kicsit zavaró, majd javítják.
Gondolj bele, ha frissítem 9.04ről, leszedi az updatet, 9.10, boot, nincs többet net. Ilyenkor mi van? Fej vakarás? Hogy rakom vissza? Hogy szedek le egy 9.04-et mondjuk.
Ugyanez ADSL-el, vagy nem indul a Live CD vagy "rossz" HDD.
Ezek bétában, esetleg RC-ben elfogadható dolgok, de nagy várakozás utáni kész rendszernél húzós.
Tudom, lehet, hogy letépitek a fejem, de ez nekem most egy kicsit Vistás lett.
Egy Ubuntunál, ahol a cél a for human... azt várnám el, hogy csak két kattintás és menjen minden. Nem akarok terminálban állítgatni, trükközni, bootolni, imádkozni. Vagy megy vagy nem. Ha ez lenne az első pár próbálkozása a rendszernek vagy nem menne a for human, azt mondanám ok. De ott egy 9.04 ahol ment minden vagy ugye 8.04LTS. Ha már egyszer kész, "megírtuk", hogy menjen frankón, miért kell elrontani?
Továbbra is azt mondom, hogy azon felül, hogy működjön, jó lett volna valami okosítás, pl KDE rendszernél a desktop mappa, külön görgetéssel hasznos, jó dolog, egy-két ilyen kis kényelmet szolgáló újítás... ha már oprendszer, ugye. Nézzük meg a többieket, ott is ilyenen megy a munka, OSX, 7. Nagy trükköket már nem lehet kitalálni, de egy most legyen barna ne sárga módosítás... na jó ok, befejeztem, nem szídom tovább. Majd ha egyszer kész lesz a net, megnézem.