Sziasztok!
Először is szeretnék megköszönni minden eddigi segítséget, amit pusztán csak olvasás útján kaptam a Közösségtől. Sokat tanultam itt Nálatok, s remélem, még sokat is fogok. Egyetlen dolog fájlalja a szívem most, ez pedig az ATI... :( Beruháztam egy ThinkPad T500-ra, 4 GB RAM van benne, két videókártyával szerelt, az egyik egy integrált Intel, a másik pedig egy HD3650-es ATI. Amit olvasgatok szerte a világhálón, nekem úgy tűnik, hogy az op. rendszer futása közbeni váltás a két kártya között nem megy Ubuntu alatt. De ez még a kisebbik gond lenne, BIOS-ban megoldható...
Viszont beleakadtam egy bug report-ba itt : https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/linux/+bug/341681
Tehát a gondjuk az, hogy 4GB Rammal nem működik a HD3650. :o Ezért meg csak nem veszi ki az ember azt a 2 GB-ot... Tudnátok erre esetleg valami megoldást mondani, mert az előző linken eléggé ,,senki többet harmadszor'' állapot leledzik, úgy látom...
Nem nagyon merem feltenni az Ubuntut, ameddig nem vagyok benne biztos, hogy viszonylag gond nélkül tudnám azért használni.
Előre is köszönöm,
kárikitty