aadam davidszDlink DI-524 de alap driverrel végülis egyböl felkapcsolódik csak windowsos driverrel rosszalkodik
davidsz aadam:) nekem ugyan ez van. Current Firmware Version: V2.06 - nekem anno 9.04-nél kellet frissítenem hasonlók miatt erre. Próba cseresznye. ftp://ftp.dlink.hu/di/di-524/driver_software/
davidsz aadamRemélem sikerül. Meglestem a laptopot, abban is Atheros Wifi van (ACER Aspire) és megy minden gond nélkül 9.10 alatt.
davidsz aadamSynaptic csomagkezelővel fel tudod tenni a wireless cuccokat. wireless-tools libiw29 wireless-crda pcmciautils bcmwl-modalialiases jockey-gtk wpasuplicant jockey-common libopenobex1 Ezel vannak nálam a laptopon. Remélem ez segít.
fulopr davidszazért a csomagokból a MAC addresst kivenni nem nagy ügy, LIVE CD van amiben van erre progi... utána megadja ugyanazt és vígan megy. ne vegyétek le a titkosítást! veszélyes!
aadam fuloproké főnök:D de mivel nem vok router zseni ezért csak WPA2-PSK AES zok 16karakternyi kóddal:D ez épp elég biztonságos
fulopr aadamaz már igen :) de csak a MAC szűrés titkosítás nélkül veszélyes! én csak ennyit mondtam :)