BackxideNa jó. Nyílván nem vagyunk egyformák, és nem vagyunk egyforma képességűek. Valószínűleg csak kívácsiságból rakta fel, és nem kattant rá azonnal, mint mások. Most itt az nem cél, hogy mindenki megmondja Ő mennyivel jobbat írt volna fél év után. Én pl nem biztos, hogy jobbat írtam volna, ugyanis amikor és fél éve ismertem meg az első disztribúciót, azt sem tudtam hogyan néz ki, mert csak bash-ban dolgoztunk. Nyílván van aki olvas róla, kipróbálja, és rákattan, és zúzza, és újrahúzza és zúzza.. van aki meg felteszi, sé azt mondja: - Hmm, ez nem rossz, marad egy kicsit a gépen, aztán nyomkodom.
De egy ilyen embernek(srácnak) nem nagyon szabad ilyen cikket megírnia, mert nincs közelsem megfelelő rálátása, és ismerete hozzá. És félrevezető dolgokat írkál, meg valótlant, és ha valaki rábukkan a cikkre (pl a csaj akinek meséltem az Ubunturól) akkor majd jön, hogy utánanézett gúgliban, de amit róla olvasott az nem igazán győzte meg. Olyasmi mint a Windóz csak fent van a start menü, de nem lehet rajta játszani, meg csak irodai munkára jó.