Húha, vannak itt félreértések. Szóval, még csak véletlenül sem akarom bántani, az úriembert aki írta amit írt. Kipróbálta az Ubuntut, remek, írt róla, kiváló. DE, ha valamit nem tudok, vagy nem vagyok benne teljesen biztos, megkérdezem. Ha valamiről írni akarok valamit, akkor végzek úgymond kutató munkát előtte, hogy a pontatlan információ átadás lehetőségét a minimumra, vagy lehetőleg nullára redukáljam. Ismétlem, nem azzal van a baj, hogy ezt a pár sort megírta hanem,hogy annyi fáradtságot sem vett, hogy mondjuk felballagjon ide, és elolvassa mondjuk az első 10 fórum, meg az első 20 blog bejegyzést, és máris kiderült volna neki is, hogy nem csak aknakeresővel meg pasziánsszal lehet tolni. (Apropó, Klickety egyik nagy kedvencem hová tűnt? Már régóta próbálom megszerezni újra...) Szóval én csak ezért haragszom. Mert akik elolvassák majd -saját korabeliek, lásd: "újszülöttek" - azok azt fogják hinni, -mivel honnan tudnák az igazat - hogy ez mind így van. És ők már nem fogják kipróbálni. Sőt a barátaikban ha felmerül az ötlet, hogy "hm.. kipróbálom az Ubuntut.." Azt fogja mondani, hogy áá ne csináld, mert nem pörög forog, 3D-be, nem lehet játszani alatta, csak a KUbuntuban van "oldalsáv..." ahh. Ezért haragszom. Tessék utána járni, hogy tényleg nem futtat-e játékokat, tessék utána járni a plasmoidnak, a conky-nak, a gnome-look.org-nak, hogy a cairo-dock-ot már ne is említsem. Ez erről az oldalról ahogy említettem az első 10 fórum, meg 20 blog-ból kiderül. Egész biztos, mert mindig valaki foglalkozik vele. Lásd: Az én desktopom fórumtéma. Elnézést még egyszer ha valakit megbántottam, nem a terjesztéssel van bajom, hanem azzal, hogy ez nem terjesztés.
Egyébként a névtelenségről annyit, hogy nevem, városom látszik a profilomban. Én vállalom a szavaimat. :)