bmeSzerintem ez nem is olyan rossz írás ! Azért fogalmazhatott volna bővebben is az Ubuntu -ról , ha már egyszer be akarja mutatni azoknak akik még nem ismerik , vagy már esetleg hallottak róla , de még nem merték kipróbálni . Ez még így ebben a formában szerintem sem elég meggyőző , bár nem is hiszem , hogy bárkit is meg kellene győzni arról , hogy sokkal jobb rendszer az Ubuntu mint a Windows , mert ez egy baromság ! Úgy értem a baromságot , hogy nem kellene állandóan ( már a vízcsapból is ez folyik ) mindenhol ezt károgni "Ubuntu vs Windows " !
Aki váltani akar az úgy is megteszi saját magától is , engem sem győzködött senki és még is megtettem , mert rájöttem arra , hogy nekem ez jó . Azt gondolom akit kicsit is érdekel a Linux világa , az noszogatás nélkül is utána néz a dolgoknak és majd eldönti , hogy megfelel vagy sem az ő igényeinek . Ha bemegyek egy üzletbe és azonnal rám ragad egy eladó és arról akar meggyőzni amiről tudom , hogy nem érdekel és nekem az nem jó , azonnal kilépek abból az üzletből !
Ezzel csak azt akarom mondani , hogy nagyon könnyen a visszájára sülhet el a dolog , 10 -évet dolgoztam dohánynagykereskedésben Bp-en , tehát van erre vonatkozólag tapasztalatom . Úgy gondolom , a jó terméknek nem kell erőszakos ( csak azért is rátukmálom ) reklám . A cikkel kapcsolatban még annyit szeretnék szólni , hogy figyelemfelkeltésnek mindenképpen jó írás és nem is akarja senkire sem rá erőltetni az Ubuntu oprendszert , ezt értékelem !
Nagyjából ennyit szerettem volna hozzászólni a cikkhez és mindenkinek azt mondom , csak óvatosan ezzel az Ubuntu és Windows csatározásokkal . Valóban kezd már unalmas lenni a dolog és ez nem jó ! Továbbra is jónak tartom viszont , egy korrekt részletekre kiterjedő bemutatását az Ubuntu-nak , nem kell összehasonlítani más rendszerrel , ezt úgy is megteszi magában minden ember ha azon gondolkodik , hogy váltani kéne ! Mint már föntebb is írtam , én is megtettem és rájöttem , hogy váltanom kell -mert ha váltok ,nekem az jó :) Aztán tényleg jó lett !
Üdv..
Szerk : Mellesleg a topik címével nem értek egyet , " egy szerencsétlen " nagyon megalázó és talán még sértő is lehet a cikk írójának ! Tényleg javítani kéne .