aadam Üdv! Amikor bekapcsolom a notit a bluetooth bevan kapcsolva. ha kikapcsolom a bluetoothot és újrainditom a notit akkor megint be lesz kapcsolva. Hogy tudnám azt elérni, hogy ki legyen kapcsolva induláskor és mikor használni szeretném akkor külön kelljen bekapcsolni? Köszi a választ előre is:)
sulfur A bios-ban kapcsoltad ki? Ott szerintem bekapvcsolt állapotban kell hagyni. Ebben az esetben az op rendszer nyilván telepiti a megfelelő drivert, és az működni fog. Hogy ubi alatt miként lehet a drivert kikapcsolni ( vagy a kezelő progi) nem tudom. A biosban is lehet ki-be kapcsolni, bár az szerintem macerásabb. Attila
aadam sulfurBiososan bevan kapcsolva:) A Bluetooth Appletre értettem, mert ott ki lehet kapcsolni a Bt-t :)
metamorf Indítópultból kiveszed a bluetooth-applet-et, majd kézzel indítod amikor kell, ezt próbáltad?
aadam metamorfnem, de azt hittem hogy az appletet rálehet venni, hogy kikapcsolja automatikusan a BT-t
Hercooles Szerintem úgy lehetne megoldani, hogy bios-ban alapértelmezetten kikapcsoltra állítod. Mikor használni szeretnéd, akkor a laptopon lévő kapcsolóval vagy gombbal bekapcsolod, így elő fog jönni a kis ikon is a tálcán.