farath Hi all Rendeltem egy eredeti Ubuntu 9,10 CD-t. tegnap megis érkezett, gyorsan probálom felrakni laptopra, de 69%nál megáll a telepités és azt irja I/O CD/DVD hiba. és nemis megy tovább, milehet a baj? cd mehet a kukába?
Ulysses Indítás után érdemes lenne ellenőrizni a lemezt, van rá lehetőség a menüben. Ha pedig látható fizikai sérülés van a lemez bármelyik oldalán, akkor sajnos kuka.
simzer Nem, tök jó pl poháralátétnek is. Egyébként én tennék egy próbát más olvasóval is, ill. megnézném nincs e rajta valami kosz. Néha egy áttörlés is segít.
noorbertt farathszia én 5cd-t rendeltem (gondoltam hogy karira egy két kocka ismimnek..) de ebből 2ő rossz volt sajnos
simzer aakosel nem tudom képzelni, mit lehet a postán csinálni egy ilyen csomaggal, amitől 5-ből 2 lemez tönkremegy.
Tollner Zoltán áttöröltem az ubuntu és kubuntu cd met, lemezellenörzés után az ubuntu bebootol; előtte nem volt olvasható. Kubuntu-t nem próbáltam; nektek is villogott a kubuntu cd elepítés megkezdése előtt / betöltéstől/?
Ulysses Tollner ZoltánA lemez igen ritkán szokott villogni, esetleg a betöltésnél látható Kubuntu logó, ami elhalványul, majd újra megjelenik.
Tollner Zoltán UlyssesÉn is így gondoltam.. A telepítési folyamat elindulása előtt a kijelzőn látható kép re gondoltam. nem csak a kubuntu logóra; hanem az utánna következő dolgokra is.