Meg lehet csinálni. Nekem egy WIN 7 van fent, ami az első két particiót már elszedte Primary-ként (100MB a rendszer számára fenntartott, a másik NTFS rész a WIN 7-nek). A sorrend szerintem fontos volt. Először WIN 7 telepítése, majd előbb SUSE 11.2, majd Ubuntu 9.10. Ha fordítva próbáltam a SUSE nem "vette" listára az UBUNTU-t. Az UBUNTU utolsónak való telepítése azonban minden rendszert felvett a Grub 2-be.
A Windows-os particiódat először csökkentsd le egy Ubuntu live-ról pl. a GParted particionálóval, majd a maradék "üres" részt "Extended"-re particionáld és azt bombázd szét, ahány particióra csak akarod. Nem írtad, így feltételezem neked nem a Win 7 van fenn.
A SUSE is kér SWAP-ot, amit én kb. RAM-nyira tettem - 4,2 Gb - a hibernáció miatt és később az UBUNTU-nak is ezt adtam meg, hogy csatolja SWAP-ként. Csináltam egy HOME külön particiót is ezen az Extended-en ext2 formátumban, hogy a "régebbi" Linux rendszereim is felismerjék rajta az adatokat és még egyéb számomra praktikus okból.
A WINYÓm 500 GB IDE
Azt, hogy fordítva és más sorrendben miért nem ment, azt itt most nem ecsetelem, mert nyomozni kellett, de lehet máshogy is próbálkozni (akinek sikerül, majd legfeljebb megkérdezem hogyan).