kawitan Ez a portálmotor, amit használsz hozzá, elég ahhoz, hogy pll videókat tudjunk majd beleágyazni? Sztem érdemes az elején átgondolni, hogy mire épited a honlapot, nehogy később kiderüljön, hogy a témához elengedhetetlen dolgokat nem tud a core.
efsanyi DatakillerAz a lényeg, hogy a forma mögött tartalom is legyen! Hiába szép egy oldal ha nem ér egy kalap szart sem, mert nem áll mögötte egy felkészült stáb, aki felkészült, naprakész! Ebből a szempontból elég lehet tartani az ubuntu.hu minőségét (ami szerintem kötelező ebben a műfajban). Kemény dió, sok szerencsét!!
charlie efsanyiSok dologban az általam üzemeltetett portálok jobbak mint az Ubuntu.hu... pl. dokumentáció, leírások.
simzer charlieAzért mókás ilyen mentalitással ubuntu-val kapcsolatos weboldalt üzemeltetni :) http://www.ubuntu.com/community/conduct
Numerus charlieErre inkább nem úgy reagálok, ahogyan azt a vérmérsékletem megkövetelné. Fogadj el inkább egy jótanácsot: közösségi tevékenységet csak megfelelő alázattal szabad és lehetséges végezni mind az elvégzendő munka, mind a közösség tekintetében. Félresikerült a diplomácia. Elég rosszul sikerült indítanod...
simzer charliePeched volt. Általában csak a 2., 3.-nál jön:) Viszont nem mindegy, hogy egy közönséges troll trollkodik, vagy a topik indító, aki épp reklámozná az új site-ját.
decoati charlieAzért csak azt látod mert az elfogulatlanok, a kíváncsiak, és a támogatók inkább majd az új oldalt fogják figyelemmel kísérni, és nem folynak bele parttalan vitákba. Ha tényleg jó lesz, az többet mond ezer riposztnál.
charlie simzerhátizé. "magyar közösségi tag" vagy mifene van odaírva... szóval... Mellesleg az itt trollkodók, kötözködők úgy kb. senkik. Csak hiszik, hogy valakik.
[törölve] decoatiPontosan. A fikázást meg tudni kell kezelni. Alapvetően jó a projekt, nem vállal lehetetlent, de amit igen, azt teljesíti is, más nem is kell hozzá :).
charlie NumerusNekem sikerült indítanom? Itt kezdett mindenki rögtön vádaskodni. Mintha bármi elszámolási kötelezettségem lenne az ittlévőkhöz. Ráadásul úgy, hogy semmit nem tudnak, hogy a háttérben mi volt.
inigo charlieszerintem egy hsz-szel tisztázhattad volna a felmerülő aggályokat mindjárt az elején ahelyett, hogy belemész ilyen hosszadalmas, fölösleges vitába :) amúgy a kubuntu.hu fontja bal felül nem üt el valahogy az oldaltól? nem vagyok biztos benne csak egy olyan érzés. szerintem még azt meg kéne oldani, hogy a galériánál egyértelmű legyen, hogy melyik kép az alap kinézet. vagy lehet máshol is persze. ez sokakat érdekelni szokott. amúgy tetszik. sok energiát a karbantartáshoz!
charlie inigoLesz egy bemutató oldal (Miért a Kubuntu?) ahol a főoldalinál részletesebben lesznek a dolgok bemutatva, nagy képekkel, videókkal, ott lesznek majd ilyenek.