sh4d0wNekem is sok volt kicsit. És nem azért, mert nem tudok utánaolvasni. (az eladható munkaidőmért végül is olvasgathatok is) Jelenleg 2 gépem közül mindkettőn megfeküdt a 9.10 . Melyiken miért, ne kérdezzétek. Az egyik gép egy AMD-s konfig, eleve tök lassú volt a net. Imádom az ubuntut, de azért ez kicsit gáz, a másik egy inteles noti (asus k50ij), full intel, tehát mindennek mennie kellett volna, de az egyik frissítést követően összehányta és merevre fagyasztotta valami az X-et. Nos innestől kezdve bocs, virtualizálva tök jól fog működni, sajna az most nekem luxus, hogy ilyen és ehhez hasonló hibák miatt a munkakörnyezetem egyik pillanatról a másikra elszálljon. Jó lenne az irány, de a stabilitással kezdeni kellene valamit. Most nem kívánok ellenpéldával élni, hogy bezzeg a win7 milyen jó lett, mert nem szeretnék flame-t kirobbantani, de vettem egyet és az AMD-s gépem flottul működik vele. Szóval azért a legutolsó kiadás (9.10) kb olyan hatással volt rám, mint anno a Vista. A legfrankóbb kiadás nekem még mindig a 8.04.2 LTS volt eddig. Stabil, gyors. A 9.10 kicsit "összehajigált" feeling. Gyors, de abszolút nem stabil.
Üdv: Szeemee