cerkaMegcsinálja a Vboxnet0-át hálózatnak. Ezt kitörlöm, de minden indításnál újragenerálja a Vbox. Törölhetem előtte, törölhetem utánna, ha virtuális gépet csinálok vagy indítok, akkor megjelenik ez a hálózat is. Kikapcsolás előtt kitöröltem, bekapcsnál be tudtam hozni a netet. Ezt aláírom, de mikor kitöröltem a Vboxne0-át és letöröltem a VirtualBox-ot, hogy nehogy megint használni tudjam, megint generál törlés előtt egy hálózatot és nem tudok netre lépni. Nem tudom visszatenni a Vboxot sem, hogy megpróbáljam kiküszöbölni. Ha két hálózat van (eth0 és a vboxnet0), akkor elsőbbséget kap az utóbbi és nem engedi a ppp-t bejelentkezni. Ha kiadom a sudo pon dsl-provider parancsot és utánna a plog parancsot, akkor kiírja hogy "You are allredy logged in, acces denied.". Ha megint megcsinálom, akkor azt írja, hogy sikerült kapcsolódni a ppp1-nek az eth0-án, de az Opera és a Firefox, meg minden netes próbálkozás kudarc. A blogom tanúsíthatja, hogy minden "hogyan telepítsd ezt a linux-ot" post után nekem kegyetlene gondok vannak és sajnos nagy átlagban ott végződik, hogy újra kell rakni a rendszert. Sír a szívem, mert a VirtualBox a legjobb célprogram, amit csak használni tudok, de a többivel is haonló dolgokat produkál a gépem... Lehet hogy eze egy nagyon egyedi dolog, sok furcsaság van amúgy is, ami nem az Ubuntu hibája (mostanában már elég kevés van, de ha frissítek, akkor megint oda a net...). Itt bukik vagy áll minden. Fel tudok-e jelentkezni netre, vagy sem. Ha nem, akkor a gépem nem ér semmit, mert jószerével csak erre használom, a többi dolog elhanyagolható.