att Hahó! Egy ideje nézegetek notebookokat, és eddig főleg NVidiásra vadásztam, mert erről voltak jó vélemények. Most viszont láttam, hogy többen dicsérték az Inteles kártyákat. Mi a véleményetek? Érdemes Inteles notebookot nézni? Mi újság driverügyben? Köszi.
Gömböc Az a cég, amelyik Linux alapú operációs rendszert fejleszt (Moblin), biztosan a lehető legjobb driver-támogatást is biztosítja hozzá.
aadam Gorkhaanha játszani akarsz akkor nvidia! ha szenvedni akarsz linuxon akkor ati! ha játszani akarsz és hiper szuper karit akarsz akkor atiból vannak olyanok:) de többsége nvidiát ajánl. ha viszont nem akarsz játszani csak irodai munkát végezni akkor neked tökéletes az intel:)
att aadamMindenkinek köszi! Az Intel azért érdekes, mert Nvidiás notebook típus mennyiség x100 = Inteles notebook mennyiség ... :-)
Gömböc aadamSzerintem ha vki elsősorban játszani akar a gépen, akkor jobban teszi, ha eleve nem laptopot vesz hozzá.
Gömböc aadamIgazad van ha a pénz nem számít, mert ha utólag derül ki,hogy mégsem jött be vmi, akkor nyugodtan vehetsz egy másikat:)
aadam Gömböcezért kell elolvasni teszteket laptopról mielött vennél:) Amugy én még Dellbe sose csalódtam.
Gömböc aadamA márkanév önmagában nem biztosíték, a konkrét terméket kell szemügyre venni. Az viszont biztos, hogy amíg nincs USB 3.0, addig én nem vennék semmilyen új gépet.
aadam Gömböcvégülis nem, mert minden gyártónak van rossz és jó terméke. usb 3.0 felfogja tolni az árakat nem?
Gömböc aadamValamelyest lehet, h feltolja, de onnantól majd már nem kell már senkinek az USB 2.0 és akkor gyorsan beállnak az árak. Persze, ha vkinek nagyon kell egy új gép, mert már nem bírja a régivel, akkor erre nem lehet várni.
Backxide Nekem is intel van semmi gondom vele, ahoz képest amit képzeltem róla hogy rossz lesz, nagyon szépen futtatja a dolgokat, wikipédián olvastam róluk elég sokmindent, aránylag sokat tudnak, ahoz képest hogy intel....