pilotakekszHát nem megmondták már , hogy külső forrásból nem ajánlatos *.deb csomagot telepíteni ? Na most aztán jól nézel ki :)) Te nem tudtad , hogy a vírusok és egyéb férgek , trojan -ok elrejtik magukat ?
"nem megmondtam hogy bontott csirkét hozzál!?.......bontottcsirkétbontottcsirkétbontottcsirkét "
Viccet félre téve , miért nem az avast -ot használod ? Az is nem fizetős , meg szerintem jó is !
Ui : Ja meg , sudo apt-get install rkhunter , meg sudo apt-get install chkrootkit Meg a böngészőbe adblock plus , meg NoScript , meg QuickJava , meg FlashBlock kiegészítők . Aztán kell még a firestarter grafikus felületű tűzfalbeállító . Aztán a böngészőben is tíltani kell mindent , cooki , előzmények , Java , JavaSript ( erre jó a QuickJava ) , ott ül a böngészö alján és csak egy klikk ! Webhely jelszavakat , bankszámla hozzáférési kódok stb.... nem tárolni a böngészőben , mert a szomszéd warez pistikének csak pár kattintás és már meg is nézi a jelszavakat stb.. !
Mert a warezpistike ezeket tudja hogyan kell megnézni :)
Na majd ha eszembe jut még valami , mondom ! Amúgy az AVG nem tudom hová rakja magát , még nem használtam , de keress rá pl..Gnome Commanderben , az AVG -szóra , vagy nautilus -ban is keresheted stb..
Esetleg én a helyedbe , még rákeresnék az AVG-re pl.. az Avast víruskergetővel is :Ð :)))
Üdv...