Sziasztok!
A címben megnevezett dolgokat kellene felvarázsolnom a gépemre, egy 9.04-es LiveCD-vel, ugyanis: kicsit kavartam Win7-tel + a partíciókkal, aminek hatására a partíciós tábla sérült, amit Win7 telepítés megoldott, viszont nem volt Ubuntu. Elkezdtem próbálkozni a GRUB2 telepítésével 9.04 LiveCD-ről (már úgy, hogy a live rendszerről letöröltem a grub-ot, feltettem a grub-pc-t, és azt pedig próbáltam /dev/sda5-re applikálni - sikertelenül: valamiféle modulokat emlegetett), de sajnos egy óvatlan pillanatban letöröltem a Karmic-hoz tartozó eredeti /boot könyvtárat - amiben leledzettek a kernelek is... Nomármost összefoglalva: szükségem lenne egy rendszertöltőre (GRUB2) a /dev/sda5-ön, ami elindítja az Éterből odavarázsolt Karmic kernelfájljait (vagy hogyan is fogalmazzam). Ehhez jelenleg rendelkezésemre áll egy Win7, egy Ubuntu LiveCD, és egy 5MBit-es kapcsolat (ja, igen, és egy valamilyen szinten sérült/működő/konfigurálandó GRUB1). Valakinek esetleg van valamilyen tippje, hogyan álljak neki? Előre is köszönöm!
S.777