phare" akinek van licensze a windowsos változathoz, az fogja tudni használni azzal az előfizetéssel a linuxos változatot is. "
Ez elég pozitív , csak jó lenne ha tényleg működne már rendesen .
Szerintem nemsokára meg fog jelenni az első "crack.exe" Linux -os változata is a NOD32 -vel egy időben , mert ugye tuti nem fog érte mindenki pénzt adni .
Ezzel csak szerintem az lesz a gond , hogy miközben crackeli majd a warez pistike a víruskergetőt , tutira be fogja kérni a root jelszót is és akkor egy új korszak kezdődik :) Mert ugye , nehogy már ne legyen egy rootkit vagy trojan , esetleg egy vírus elrejtve a crack -ben . Ez egy nagy lehetőség lesz szerintem , hogy ezúttal a spórolni vágyó felhasználók gépeire sikeresen juttassanak be olyan kártevőt , ami ráadásul rendszer indulással párhuzamosan indul a valósidejű védelemnek köszönhetően . Meg merem kockáztatni , hogy root jogokkal teszi majd mind ezt , mivel amúgy is bekéri telepítéskor a Nod32.
Higgyétek el , hogy lesznek olyanok akik crackelni fognak Linux alatt ! Amúgy szerintem nem is kellene nagyon utána nézni , hogy már most találjak hozzá crack -et . Tényleg , jó ötlet .....meg is nézem :) Na nem azé !!!
Amúgy meg hajrá ! Jó kis progi lesz ez a NOD32 :) Na ismét ki fantáziáltam magam , be is fejezem :))
Üdv...