Backxide Este egyik pillanatról a másikra a rendszer megbolondult, ujrainditottam ugyan az, villog a tálca sehova nem lehet kattintani, állandóan a Cairo Dock beállítása jön ki hiába X-elem ki visszajön szóval semmit nem lehetett tenni ujrakellet tennem....
hansjürgenhans zltoff//// h1n1 linuxon is terjed már ujabban...vérzéses processzor gyulladást okoz ///on
jezsoadam A Cairo docknak én is belefutottam már abba a hibájába, hogy a beállítások ablak jön fel folyamatosan és nem lehet bezárni, csak feladatkezelőből kilőni. Ez egyértelműen bug. Ha a rejtett mappáját letörlöd, akkor visszaáll alap állapotba és a hiba megoldódik. Szerintem a tálca villogása is ezzel lehetett kapcsolatban. Mostmár legalább tudni fogod, hogy mit csinálj, ha legközelebb belefutsz ilyenbe... :)
szerke jezsoadamazért jön fel a beállítások ablak, mert valamit úgy állítottál be, hogy összeakadjanak, ezt ki is írja és a megfelelő pipálgatásokkal orvosolható
jkop Nem cseszegetésből, de érdekes megfigyelni, hogy mióta volt az a gnome-look incidens, nem a bug vagy a PEBKAC az első gondolat ha valami gáz van, hanem a "segítség, vírus, mindenki fusson ki merre lát".
Tomi-87 jkopaaah, en ezelott is ilyen voltam. Bar velem azert tortennek dolgok :D http://ubuntu.hu/node/12464#comment-137618