lev258"Nos szerintem nincs akadálya, a wine a legtöbb Windows-os programot tudja futtatni."
ezt azért nemigen tudom megerősíteni. Nekem eddig egyetlen wines játék sem ment vele. A testvérem szeretett volna a marioforever -rel játszani, nem indult el még véletlen sem. Hibaüzenet mindenfelé... :) Én szerettem volna F1 Challenge szimulátorral játszani, az sem indult. Szerettem volna rFactorral, az sem indult. Openarena ugyan linuxos, tehát azzal nincs gond, de még az sem megy jól vele, mert ugrál össze-vissza az egér.. játszhatatlan :-)
(egyéb: a counter strike sem ment vele, és a CoD sem). Tehát, ez a legtöbb windows -os program eléggé messze van .. :) mi megy vele? notepad, media player, IE 6 [csökkentett], meg ilyen marhaságok amikre nincs szükség, mert bármely linuxos szövegszerkesztő és lejátszó illetve böngésző többet tud mint a windowsos marhaság... :-)
(javítás: elfelejtettem hozzátenni azt, hogy nem kis gépigénye is van, mert nálam rendesen elvisz egy nagyobb feladatra 550 MB ramot, és akkor a processzorról nem is beszéltem.....)