Kittus2 ddadaSztem ilyesmiről a fiúk - mondjuk az IRC csatin (freenode szerver; #ubuntu-hu szoba) - többet tudnának neked regélni... De itt van pár link az oldalról, ahol érdemes lehet körülnézned: http://www.google.com/cse?cx=001330818967910958405%3A-ieu3eiduw4&ie=UTF-8&q=termin%C3%A1l+parancsok&sa=Keres%C3%A9s&siteurl=ubuntu.hu%2F
CruelAngel jani1701IMHO legjobb/leggyorsabb ablakváltási/bepillantási lehetőség a Compiz Scale (újabban Áttekintés) plugin.
jani1701 CruelAngelKözben gyönyörködhetem hogyan akadozik az egész Compiz működés közben ill. Firefoxban "görgetni" se nagy élvezet Intel x3100-s kártyán, amin amúgy alapból megy a Compiz... csak hogy?!
sokadikpeter jkopén pl. mivel ugye ubuntu alatt nincs, így az opensuse HCL-el (hw kompatibilitási lista) szoktam bemenni egy vaskereskedésbe... rosszabb esetben nyomtatva, jobb esetben mobilról kukkolom, operaminiben könyvjelző...
T_chris HypercubeAntilinuxista ismerőst megfenyegettem, hogy elárulom a lányának hogy létezik ilyen, és akkor neki vége... :D