Sziasztok! Eloszoris kivanok mindenkinek eredmenyes es sikerekben gazdag uj esztendot! Valamint szeretnem ha leirnatok hogy ti mit vartok a legjobban a 2010-es evtol. (lehet linuxos es egyeb temakorbol is). En szemely szerint a 10.04-es Ubuntut varom nagy szeretettel, remeljuk jo sikerul majd. Na, minden jot, es hallgassatok ti is a Filmszakadas zenekar legujabb lemezet az est hatralevo reszeben, persze csak modjaval... ;) Jovore talalkozunk! Laca.
Üdvözöljük az ubuntu.hu oldalán
BUEK mindenkinek/mit hoz 2010?
Hozzászólások (88)
A hozzászólások nem engedélyezettek ennél a cikknél
Sziasztok! Eloszoris kivanok mindenkinek eredmenyes es sikerekben gazdag uj esztendot! Valamint szeretnem ha leirnatok hogy ti mit vartok a legjobban a 2010-es evtol. (lehet linuxos es egyeb temakorbol is). En szemely szerint a 10.04-es Ubuntut varom nagy szeretettel, remeljuk jo sikerul majd. Na, minden jot, es hallgassatok ti is a Filmszakadas zenekar legujabb lemezet az est hatralevo reszeben, persze csak modjaval... ;) Jovore talalkozunk! Laca.
Én azt várom, hogy a 10.04 –es Ubuntu akkora előrelépés legyen, mint Vista után a win7.
Lehet hogy hülyeséget írok: Lehet hogy az Ubuntu 10.10 kiadás ext5 fájlrendszert fog használni
Mit várok a 2010-es évtől? Egyetem befejezése, jó munkahely találása. Valamint angolul is el kéne kezdeni tanulni.
koppany8814Szerintem az ext4 is elég jó, és jónéhány évig ext5 gondolata fel sem fog merülni. Én inkább annak örülnék, ha usb 3 kezdene el nagyobb ütemben terjedni.
Az Artisteer linuxos verziójának a megjelenését várom az új évtől.
Mit várok 2010-től? Közös szovjet-amerikai legénységgel űrexpedició indul a jupiter mellett felfedezett hatalmas fekete monolit, és az első 2001-es expedició felderítésére. :)
B.Ú.É.K!! Amit várok: Ubuntu 10.04 Ossian és Nightwish Koncert Árpád
Boldog újévet ubuntus társaság !
drumondVannak köztünk Debianosok és nagyon kevés Archos is.
koppany8814Nem felhasználókat írtam,tehát az oldal látogatóinak kívántam ,lángelme :)
drumond12 éves vagyok. és ez nagy teljesítmény, mert más gyerek még egy disztrót se tud felsorolni
koppany8814egy disztrót nem is kell sorolni ;-)
SevoirBUÉK mindenkinek. Én nem teszem ide annak a képét akit a Jézuskától jövőre kértem. A férje dühös lenne.
Kálmánbátyámtudok róla. áprilisban megveheted hallgatásom néhány sörrel :-)
SevoirEz korrupció !!!