togaAkkor nálam is. :) Csak a torrent nevét kerestem, nem egy hosszú számsort. Régen (Talán még qtorrent-nél) úgy jelentek meg a fájlok.

Hát nekem a Transmission még mindig a legjobbank tűnik. Memóriafelhasználás szempontjából mindenképpen. És egyébként sem tud többet sztem a deluge vagy a qbittorrent. Na jó, tudja változtatni az azonosítóját, de ez nem igazán fontos sztem. Én eddig bárhonnét töltöttem transmission-el, sehol nem volt gondom vele. qbittorrentben egyébként be lehet állítani fájlonkénti prioritást? Mert én nem találtam. Peti

bot1Jobb klikk a fájlra és ott tudod állítani a prioritást Amúgy transmission: ha egyszer nem szabályosan lépsz ki, akkor fél napig ellenőrzi a torrenteket újra és irreális értékek között mutatta a letöltési sebességet (bőven többet, mint amit a netszolgáltató ad.)

Frisitettem 2.1.0 rc6-ra de ugyanugy nem mutatja az aranyt eggyetlen torrentnel se (0.00), van valakinek otlete ?? Koszi. Meg az is hezag hogy minden kikapcsolas / restart utan mindig ujraellenorzi az osszes torrent-et (ami nem kis ido) szoval erre a gondra is kene valami megoldas. Koszi .

festerHasználd a 2.0.7-et az a stabil változat. A 2.1.0...rc fejlesztés alatt áll, minden frissítésnél van benne valami új (szuper seed, ügyfél kitiltása,cimkék stb..) de még nagyon nincs kész..

adibacsiFrisitettem es ez jott le, targeza-bol nemtudok installalni (tudom hogy egyszeru, de nekem megse ...) hogy 2.0.7-s legyen Probaltam a transmissiont, deluge-t, de nemjott be. Esetleg van a qbittorrent-ben valami beallitas amit nemveszek eszre (gondolok itt arra hogy ne ellenorizzen mindig ujbol) ??

nem tudom hitelesíttetni. szerk: sikerült

festerBajomra tud valaki valami ottlettel szolgalni ?? Koszonom .

varakiNálam a memória 1.29%-át "zabálja". Még a Xorg is többet eszik nála.... Akkor mit zabál annyira?

9.10 32 bit alatt így járok: libboost-filesystem 1.37 csomagot kér, enélkül a függőség nélkül nem települ. Nekem van libboost-filesystem 1.38, 1.40 de egyik sem segít. Ilyenkor mi van? Ha most felszenvedem, akkor a következő frissítésnél megint jön a gond, hogy már nem libboost-filesystem 1.37 verzióm van? Ki lehet ezt ütni valahogy (hogy ne nézze a verziót, ha magasabb mint 1.37)?

festerhttps://launchpad.net/~hydr0g3n/+archive/ppa/+packages?field.name_filter=&field.status_filter=published&field.series_filter=karmic

jaunty-t használok, feltettem a tárolókat, kulcsot importáltam. sudo apt-get update. Synaptic-ban kijelöltem, és azt írja, hogy nem tudja telepíteni mert hiányzik egy csomag : qbittorrent: Függ ettől: geoip-database but it is not installable. 2.1.1 verziót próbállja felrakni. Valaki segít?

Ennyivel később: 17 nap

Nyamcitorrent letöltésekor megnyitás más alkalmazással, kiválasztod a qbittorrentet, és allul ha jó emléxem van egy olyan sor, hogy mindíg ezzel nyissa meg? Azt be kell pipálni.