Az Uj qbittorrent ! Megjelent az új qbittorrent,aki meg nem tudja,annak írom,ez mar fel van szerelve mindennel,nem mint elődjei és nem ellenőrzi újra a torrenteket mint például a deluge ,mikor kikapcsolod a gépet anélkül,hogy kikapcsolnád a klienst. Ennyi köszönöm a figyelmet. Kep; http://kepfeltoltes.hu/100104/K_perny_k_p-qBittorrent_v2.0.5__Let_lt_s__20.1_KiB-s__Felt_lt_s__112.8_KiB-s__www.kepfeltoltes.hu_.png Letoltes; http://qbittorrent.sourceforge.net/download.php

+ + +Egy hete ezt használom. Nagyon sokat fejlődött és nem erőforrás zabáló. Tiszta Qbittorrent fan lettem amióta megjelent a 2.0 !!! Még KDE-s Mandríván is lecseréltem a Ktorrentet mert az sok memóriát zabál. A magyar fordítás példaértékű,ezer köszönet érte!

Ennyivel később: 5 nap

A web interfészen keresztül el lehet érni az RSS csatornákat? Vagy be lehet állítani az RSS csatornát automatikus letöltésre?

Vao elég szépen néz ki mondjuk én a deluge-val is elégedett vagyok...

zoloka1984Nagyon szép, és nekem eddig a legjobb kliensnek tűnik linux alatt. Ahol kipróbáltam, ott szépen felismeri, nem tiltja ki, de van egy olyan opció, melyet, ha bepipálsz uTorrentnek látszódik.

Tényleg pofás, na ilyen sw-re lenne még szükség. Ezt én is kipróbálom, ha lesz rá lehetőségem...

BackxideA deluge ehhez képest lomha disznó, ami korpa helyett rengeteg memóriát zabál :)

zoloka1984Van benne álcázás utorrentnek, vuzenek,ktorrentnek . Van már 2.1 rc és még többet tud,létre lehet hozni csoportokat stb. Végre egy jól sikerült körítés a Libtorrenthez! :D

varakiNa ez jo volt :D vegre valaki megadta a delugenak :D

Hello Az a bajom a qbittorrent-el hogy nem mutatja az aranyt eggyetlen torrentnel se, vagyis mutatja hogy 0.00, de nem szamolja, holott kulombozo fel/le toltes van mindegyik torrent-nel. Van valakinek ottlete ?? Koszi.

Azt meg tudjátok mondani a deluge milyen/melyik mappába menti a .torrent fájlokat? Hogy meg tudjam nyitni őket ezzel a programmal.

• toga válaszolt erre.

festerdht tiltás, utorrentnek álcázás, le-fel sebesség mutatása menüben. Ennyit változtattam az alapbeállításokon.

togaTalált pár mappát ahol torrentel kapcsolatos fájlok vannak. De egyet sem amiben a torrent fájlok vannak.

• toga válaszolt erre.